Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OGLASILA SE POLICIJA Detalji incidenta sa zvijezdom serije 'Krim tim 2'

Autor A.S.
Autor A.S.

Glumac i bivši policajac u teškom stanju

Izvor: RTL

Leon Lučić, koji je široj javnosti poznat po ulozi u RTL-ovoj seriji 'Krim tim 2', izgleda, stao je na drugu stranu zakona. Nastradao je u akciji iznuđivanja te se trenutno nalazi u KBC Dubrava u Zagrebu. Leon je pokušao iznuditi jednog poduzetnika, no u tučnjavi s MMA borcem zadobio je teške tjelesne ozljede, pa je završio na odjelu karlovačke bolnice, prenosi KA portal.

U karlovačku bolnicu je zaprimljen u petak s teškim tjelesnim ozljedama glave. Ostao je na promatranju na jedinici Intenzivne njege, jer su ozljede takve da uvijek postoji opasnost i po život pacijenta, dok je danas je prebačen u KBC Dubrava i to pri svijesti. Što se točno dogodilo na nadvožnjaku autoceste kod Draganića predmet je istrage USKOK-a u čijoj je nadležnosti kazneno djelo iznude.

Izvor: RTL

Zbog incidenta je sazvana i izvanredna konferencija za medije policije. 'Radili smo s osobom koja je bila žrtva, ali je u jednom trenutku odlučila sama poduzeti mjere. Oštećena osoba je sama krenula u klopku, bez dogovora s policijom, a sve ostalo je tajno', kratko su rekli iz PU zagrebačke.

'Policija nije sudjelovala u realizaciji iznude, nego je oštećena osoba sama realizirala, na neki način, kazneno djelo iznude', poručili su nakon dodatnih pitanja novinara te otkrili i kako oštećeni kod sebe nije imao novac koji je trebao predati kamatarima.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader