Bliska prijateljica srpske glumice Nede Arnerić, koja je prije nekoliko dana u 68. godini preminula u svom beogradskom stanu, otkrila je kako je Neda imala samo jednu želju prije smrti, a to je da bude kremirana i pokopana u tajnosti na Novom groblju Beograd pokraj ljubavi svog života Milorada Mešterovića, javlja Informer.

Prijateljica Nede Arnerić otkrila njezinu posljednju želju
Youtube / Screenshot 

 'Znajući Nedu, vjerujem da bi njezina želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom', rekla je Jelena Tinska i dodala da se njezina prijateljica umorila od života. Otkrila je i da je Neda bolovala od depresije jer je, smatra ona, premlada ušla u svijet filma.

'Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svijet filma i preskočila je djetinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač s dvije oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, dogodi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju. Nije ti ni do ljudi, već bi se samo sakrio u neku rupu da te nitko ne vidi. Takve periode je imala i Neda. A onda bi ušla u pozitivnu fazu kada želi raditi i družiti se. U posljednje vrijeme smo se čuli više puta i govorila mi je da želi doći vježbati kod mene, ali nikada to nije učinila', rekla je.

Prijateljica Nede Arnerić otkrila njezinu posljednju želju
Youtube / Screenshot 

Podsjetimo, Nedin suprug, liječnik dr. Milorad Mešterović izgubio je bitku s dugom i teškom bolesti u prosincu 2018. godine, a s glumicom je bio u braku 35 godina. Često je isticala kako je on njezina najveća ljubav.