Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Joker' otkrio što se događalo nakon tragične smrti njegovog slavnog brata

Otvorio dušu

 Izvor: Instagram

Američki glumac Joaquin Pheonix, koji se proslavio ulogom Jokera u istoimenom filmu, trenutno proživljava vrhunac svoje karijere. Za spomenutu je ulogu osvojio Zlatni globus, a trenutno je i glavni favorit za prestižnog Oscara. Međutim, iako se o njegovom poslovnom životu i karijeri zna sve, detalje iz svog privatnog života ovaj 45-godišnjak nerado dijeli sa širom javnosti. Međutim, u jednom od rijetkih intervjua za '60 Minutes' Joaquin je otvorio dušu i progovorio o svome bratu, također talentiranom glumcu Riveru, koji je 1993. godine preminuo od predoziranja, i to njemu pred očima.

'Doslovno osjećam neku vezu s Riverom u svakom filmu kojeg snimim. On je moja inspiracija. Osjećam njegovu prisutnost, kao da je tu i vodi me', rekao je glumac te dodao kako je tragična smrt njegovog brata, koji je preminuo sa samo 23. godine, u potpunosti uništila njihovu obitelj.

Osjećam njegovu prisutnost

 Svemu su 'kumovali' i mediji te brojni obožavatelji, koji su ih nakon Riverove smrti opsjedali.  'U tome razdoblju, kada smo bili najranjiviji, helikopteri su stalno prelijetali iznad naše kuće, a ljudi su se pokušavali ušuljati na naš posjed', rekao je. 

Inače, ova su braća prošla iznimno teško djetinjstvo u disfunkcionalnoj obitelji koja se pridružila misionarskom kultu 'Djeca Božja', pa su jedno vrijeme morali i prositi na ulici kako bi preživjeli. U trenutku svoje smrti, Joaquinov četiri godine stariji brat bio je na vrhuncu svoje karijere. Za ulogu u filmu 'Running on Empty' bio je nominiran za Oscara, a ostvario je i brojne druge zapažene uloge, poput onih u filmovima 'Stand by Me', 'Explorers', 'Indiana Jones and the Last Crusade'... Osim toga, bavio se glazbom te zagovaranjem prava životinja. 

Magazin

Royals