Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jeleni Veljači spašen život

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Priznala je

Izvor: Instagram

Domaća scenaristica, producentica i društvena aktivistica, 38-godišnja Jelena Veljača iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu objavom u kojoj je napisala kako joj je joga sinoć spasila život. Nije otkrila konkretne detalje, a na naš upit da nam pojasni kako joj je to točno ta drevna indijska praksa spasila život, Jelena je ostala skromna i samo nam poručila: 'Meni je joga važna, ali još nisam na stupnju da o tome želim javno govoriti'. No, zato je u svojoj objavi  podijelila citat na engleskom jeziku, koji objašnjava kako bi se mogao iscijeliti svijet.

Čovječanstvu prijeti izmiranje ako majčinsko srce ne preuzme vodstvo u svijetu

'Nije riječ samo o jogi. Riječ je o feminizmu, ravnopravnosti spolova i prirodnom poretku stvari koji nam je potreban kako bismo iscijelili svijet. 'Matrijarhalni svijet' ne znači matrilinealan ili da će jedna kraljica vladati svijetom. To samo znači svijet u kojem majčinsko srce vodi sve društvene institucije, korporacije i vlade. Svi ljudi - muškarci, žene i transrodne osobe - mogu utjeloviti majčinsko srce ako to izaberu. Čovječanstvu prijeti izmiranje ako majčinsko srce ne preuzme vodstvo u svijetu', citirala je majka četverogodišnje Lene, koju je dobila u bivšem braku sa 49-godišnjim glumcem Draženom Čučekom. Na naš upit da nam pojasni kako joj je to točno joga spasila život, Jelena je ostala skromna i samo nam poručila: 'Meni je joga važna, ali još nisam na stupnju da o tome želim javno govoriti'.

U prijašnjem razgovoru za Story.hr ipak je otkrila kako se zaljubila u jogu kao tinejdžerica, a tu ljubav raspirila je ponovno prije više od godinu i pol dana, zahvaljujući Ani Majhenić, kolegici, prijateljici i učiteljici joge, koja ju je tada pozvala na sat. 'Joga je savršen spoj za mene jer su prakse bez prekida, koje teku, i fizički su izazovne, pa ne stignem misliti ni raditi pauze. Za mene je najveći izazov primiriti moj prirodni nemir, isprazniti mozak, zato je joga nidra, koju isto prakticiramo na Visu za kraj dana, veliki nepokoreni izazov za mene', objasnila je tada.

Najčitanije

Najnovije

loader