Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zbog obitelji pobijedio ovisnost i skinuo 75 kilograma

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Najteža stvar koju je napravio u životu

Izvor: Instagram

Jedan od najcijenjenijih glazbenih producenata u svijetu, 47-godišnji Timbaland, koji je radio s najvećim zvijezdama, poput Kanye Westa, Madonne i Katy Perry, otkrio je u novom broju američkog izdanja časopisa Men's Health sve o svojoj borbi s ovisnošću o lijekovima protiv bolova, koja ga je koštala braka i uvalila u financijske nevolje. Priznao je kako je riješiti se te ovisnosti bila najteža stvar koju je napravio u životu, ali je uspio zbog svoje djece. Pritom je promijenio i prehranu i životni stil te smršavio čak 75 kilograma.

 Timbaland se proslavio nakon suradnje s glazbenicom Missy Elliot, ali je uspjeh imao i svoju veliku cijenu. Provodio je brojne noći radeći u studiju, gdje se hranio uglavnom 'junk foodom' i tako nabacio višak kilograma. Nakon posjete zubaru 2011. prepisan mu je lijek protiv bolova na bazi opijata, Oxycontin, o kojem je vrlo brzo postao ovisan, kao i cijela plejada poznatih lica iz showbiznisa, poput glumca Matthewa Perryja i glumice Jamie Lee Curtis. Polako mu se zbog ovisnosti počeo raspadati privatni život te se supruga Monique razvela od njega nakon sedam godina braka, a zatim je zbog utaje poreza morao isplatiti preko četiri milijuna dolara kazne, za što isključivo krivi svoj porok.

'Lijekovi su činili da se osjećam sigurno. Nije me bilo briga za ništa, jednostavno sam bio slobodan. Putovao sam, pojavljivao se na eventima, sve mi je bilo lako', priznao je producent, pravog imena Timothy Mosley. Kaže kako se ne sjeća koliko je tableta pio na dan, ali je siguran da je prešao sve granice. No, zbog lijekova se počeo debljati i skoro dobio dijabetes. U 2016. godini shvatio je da mora stati na kraj tome, prije svega zbog svoje djece, 11-godišnje kćerkice Reign i sinova, 16-godišnjeg Frankiea i 14-godišnjeg Demetriusa.

'To je bila najteža stvar koju sam prošao u životu. Ne bih uspio da nije bilo moje djece i boga koji je čuvao moj razum', kazao je. Nakon toga krenuo se zdravo hraniti i vježbati dva puta dnevno u teretani te uspio skinuti 75 kilograma i nabiti mišiće.

Tagovi

loader