Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mustafa Nadarević priznao da boluje od zloćudne bolesti

Autor N.R.
Autor N.R.

'Kad sam shvatio da je to dio života, onda sam je prihvatio'

Izvor: Story arhiva

Mustafa Nadarević je bosanskohercegovački filmski, kazališni i televizijski glumac te kazališni redatelj, kojeg domaća publika poznaje kao Izeta Fazlinovića iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Uvijek nasmijan i humorističan, posljednjom je izjavom šokirao mnoge. Naime, za 'Media servis' i u sklopu kampanje provođenja 'Nacionalnog programa probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća' je priznao da se već neko vrijeme bori sa zloćudnom bolesti - rakom pluća.

Izvor: Story arhiva

'Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest', iskreno im je rekao i istaknuo da je uistinu jako važno na vrijeme otići na pregled. Upravo zbog toga što je na vrijeme otišao liječniku, izlječivost ima veću šansu. 

Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest

S obzirom na to da se radi o teškoj i ozbiljnoj bolesti, obožavatelji su se zabrinuli da više neće gledati Mustafu na malim ekranima. No, o tome je progovorio redatelj serije 'Lud, zbunjen, normalan', Feđa Isović koji otkriva da serija nastavlja sa snimanjem. 'Serija će ići dalje dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo snimamo nove epizode serije. On je sad dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sad su se srećom povukli i radimo punom parom', ispričao je za Avaz. 

Mustafa Nadarević Izvor: Story arhiva

Podsjetimo, ovaj 76-godišnjak prije sedam godina podvrgnuo je operaciji srca zbog čega mu je ugrađen stent. Kao što su ga i tada, vjerujemo da će ga i ovog puta pozitivne misli držati jačim i snažnijim, kako bi cijeli proces liječenja prošao u najboljem redu. 

loader