Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ŠOKIRALA Jennifer Lopez žudi za drugačijim životom

Autor N.R.
Autor N.R.

'Često maštam o tome'

Izvor: Profimedia

Osim što je jedna od najuspješnijih glumica, pjevačica pa i plesačica, Jennifer Lopez još je jednom dokazala da je i žena koja teži obiteljskom životu. Naime, u posljednjem razgovoru za Vanity Fair progovorila je o jednoj od najvećih želja - mirnom životu daleko od Amerike i glamura. Upravo to je šokiralo mnoge, s obzirom na to da u posljednje vrijeme može biti ponosna na sve što radi - od glumačkih uloga do ljubavnog života. 

Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po svježi kruh te dolazim kući i jedem ga s marmeladom

Sudeći prema svemu, ova 50-godišnjakinja zasitila se dugogodišnje karijere pa sada mašta o sasvim drugačijim životom. Na pitanje postoji li nešto to još želi ostvariti, odmah je rekla: 'Voljela bih iskusiti život još negdje osim u SAD-u, primjerice u malenom mjestu u Italiji ili pak na drugom kraju svijeta, na Baliju. Voljela bih pronaći mir i stvoriti negdje mnogo jednostavniji i prirodniji život. Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po svježi kruh te dolazim kući i jedem ga s marmeladom. Vidim se kako mnogo slikam, ili pak samo uživam u ljuljački i gledam u neko drvo masline te upijam mirise. Često imam takve maštarije', ispričala je detalje spomenutom magazinu.

Iako žudi za odlaskom iz užurbanog načina života, kojim živi od početka karijere, priznaje im da nikada nije pomislila odustati od glumačke karijere. 'Uvijek sam znala da je to ono što želim raditi. Rekla sam: 'ili ovo, ili ništa'. Nije bilo nikakve opcije, ovo je za mene ljubav', iskreno je rekla. To dokazuje njezina karijera koja je na samom vrhuncu posljednjih nekoliko godina. No, kada odluči otići, izgleda da točno zna što želi - miran život daleko od očiju javnosti, sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, i djecom iz bivšeg braka, blizancima Emmom i Maximillianom.

Najčitanije

Najnovije

loader