Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Smrt u obitelji Dwaynea 'The Rocka' Johnsona

Autor M.A.
Autor M.A.

Neizmjerna tuga

Izvor: Profimedia

Jučerašnji dan će zauvijek ostati urezan u sjećanje hrvačke zvijezde, 47-godišnjeg Dwaynea Johnsona. Naime, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u 76. godini preminuo je njegov otac, Rocky Johnson. Ova je vijest neugodno iznenadila mnoge članove hrvačke zajednice s obzirom na činjenicu da je Rocky bio jedan od njenih pionira.

Izvor: Instagram

Osim što je oblikovao svoga sina u najmlađim danima nakon kojih je izrastao u globalnu filmsku zvijezdu, Rocky je i sam bio profesionalni hrvač. S nastupima u ringu započeo je još 1960. godine kao tinejdžer pod nadimkom 'Soul Man', a o kakvom talentu se radilo svjedoči podatak da je brzo napredovao te naposljetku završio u WWE organizaciji u kojoj je nastupao i njegov sin. The Rock je čak tumačio ulogu svoga oca u jednoj epizodi serije 'Lude sedamdesete', a dokaz da su bili iznimno bliski stigao je 2008. godine kada je Dwayne indoktrinirao svoga oca u hrvačku kuću slavnih.

Holivudski glumac nerijetko s pratiteljima voli dijeliti trenutke iz svog života, pa iznimka nisu bili ni trenutci provedeni s ocem Rockyjem. Njihova posljednja zajednička objava na Instagramu prikazuje bezuvjetnu ljubav koju su imali jedan prema drugome. 'Svi mi imamo problematičan odnos s našim očevima. Moj tata je nedavno bio na operaciji kuka poslije koje me nazvao i rekao da mu treba veći i udobniji auto zbog bolova. Samo sam mu rekao da ode u salon automobila i da odabere jedan, a ja ću riješiti sve ostalo. Nekoliko sati kasnije mi je poslao ovu fotografiju', napisao je Dwayne pa otkrio kakav je odnos dvojac imao u mladosti. 'Moj otac je bio iznimno strog. Tukao me i tjerao da idem u teretanu kad sam bio samo maleni dječak. Tada sam ga zbog toga mrzio, ali sada kao odrastao muškarac sam mu na tome neizmjerno zahvalan', stoji u emotivnoj objavi. 

Najčitanije

Najnovije

loader