Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Anita Dujić: 'Bilo bi lijepo da Lily ima bracu ili seku'

Autor N.R.
Autor N.R.

Pamtit će ju zauvijek

Izvor: Instagram

Anita Dujić, 35-godišnja dekoraterka seta i bivši model današnji dan zauvijek će pamtiti. Naime, njezina kćerkica Lily, koju je dobila sa suprugom Duncanom Broadfootom, napunila je godinu dana. Kako i sama kaže, ova prva godina doista je preletjela. No, kako je već rekla nekoliko puta, uloga majke jedna joj je od najdražih, zbog čega se veseli svemu što im budućnost donosi. Za Story.hr je otkrila kako će proslaviti prvi rođendan kćerkice, ali i planira li uskoro proširenje obitelji.

'Osjećamo se lijepo i sretno. Godina je proletjela, bila je nekad teška i intenzivna, ali sve u svemu najljepša i najposebnije do sada', započela je 35-godišnja Anita koja uživa u svakodnevnom promatranju svoje kćerkice Lily, koja kako nam je jednom rekla, prebrzo raste. Kako je djevojčica još malena, priznaje nam da ne planira veliku proslavu. 'Ovaj put, jer je prvi i jer je Lily još malena, ćemo proslaviti u uskom krugu obitelji. Imat ćemo tortu i balone te puno ljubavi i veselja', sretna je jedna od naših najuspješnijih modela.

U budućnosti bi bilo lijepo da Lily ima bracu ili seku

Sreću koju im je donijela djevojčica često naglašavaju. 'Želim joj najviše od svega zdravlja te da nikada ne skida taj očaravajući osmijeh s lica', skromna je Anita koja je u pripremi slastica za današnje druženje. 'Orijent slastičarna radi tortu za Lily, a ja ću pripremiti još neke sitne kolače, dok će tata napraviti banana kruh', otkrila nam je i dodala da će joj pokloniti još igračaka i robice, koje već ima već poprilično puno.

Majčinstvo za Anitu najdraža je životna uloga, stoga ne čudi da u budućnosti planira proširenje obitelji. 'Majčinstvo je jako izazovno iz dana u dan. Istovremeno nešto najljepše i najteže. Jedinstven osjećaj koji se ne može usporediti ni sa čim drugim. Lily je još malena, no u budućnosti bi bilo lijepo da ima bracu ili seku', zaključila je majka djevojčice.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader