Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Udovica Aleksandra Bogdanovića objavila potresno pismo

Autor A.S.
Autor A.S.

'Tko si ti koji si se usudio'

Izvor: Facebook

Sena Krupić, supruga tragično preminulog glumca Aleksandra Bogdanovića, objavila je vrlo emotivnu poruku na Facebooku, u kojem se osvrnula na tragediju koja je potresla i Osijek i glumačku scenu u Hrvatskoj i regiji. Na Aleksandra  je 21. prosinca na 'zebri' u Osijeku, ispred njegove zgrade, naletio terenac kojeg je vozio 22-godišnji Branislav Smiljanić. Taj mladić iz prigradskog naselja Tenja, inače sin osječkog policajca, nikad nije položio vozački ispit.  Glumac je preminuo na sam Božić, a obitelj je darovala njegove organe.

'Tko si ti mali čovječe koji si se usudio i tko su ti koji su dopustili da se usudiš.Tko ti je osigurao pravo na toliki ego. Da 4 godine haračiš ulicama grada bez vozačke dozvole. Tko su ti 'odrasli' svjesni koji su ti sve te godine davali ključeve u ruke. Na što su mislili tvoji roditelji kada su mi poslali telegram u kojem piše  'Nismo mi našeg sina odgajali da upropaštava tuđe živote'. Gospodo draga, varate se … Baš zato ste ga odgajali. Jer u suprotnom vaše dijete bi bilo u taksiju, a ne u terencu s 22 godine bez vozačke dozvole i to četiri godine na cesti. Nije mu ovo prva nesreća koju je prouzročio. Druga ili treća. Samo je bilo pitanje vremena kada će i koga usmrtiti. I sve ste znali, gospodo draga svi. I ona djeca što su sjela s njim u auto te noći i tko zna koliko još noći su tako jurili ulicama grada. Aleksandar, moja ljubav, je te večeri bio žrtva vašeg odgoja i napuhanih dječjih ega svih koji su tamo bili, kojima je to omogućeno. Što si mislio, dječače, kada si sa 100km/h proletio kroz pješački prijelaz', poručila je Sena i opisala kako je to za nju izgledalo.

'Čula sam te, čula sam zvuk koji je uništio moj i još mnoge živote. Čula sam silinu udarca u dnevnoj sobi, nije to bio udarac 40km/h. Ne molim se često Bogu, ali te večeri znajući da Sale treba doći sam sklopila ruke i s molitvom išla prema prozoru. Ispod prozora gdje je Ian Lav spavao, na 10 metara od kuće odigrao se najcrnji scenarij za sve nas. Za Iana Lava, za mene, njegovu obitelj, mamu, sestru, djecu, prijatelje. Nisi samo ti, dječače, sudjelovao u tom zločinu. Svi vi koji ste znali ste sudionici tog zločina. Roditelji, prijatelji, sustav koji je to dopuštao. Svi su zaslužni za usmrćivanje Aleksandra Bogdanovića. Ian Lav je mirno spavao ne znajući za tragediju koja se događala ispod njegovog prozora dok ste vi bili sakriveni u nekoj ulici pored. Ian Lav još uvijek misli da je tata na jednoj dugačkoj predstavi u kazalištu i da će doći kući kao što nam se vraćao uvijek. Vremenom, kako bude odrastao morat ću mu objasniti da će ta predstava trajati zauvijek i da su neki ljudi kojima su usađene krive životne vrijednosti napisali najcrnji scenarij za Aleksandra i ostatke života svih nas koji su ostali iza Aleksandra Bogdanovića', zaključila je.Podsjetimo, na Božić, četiri dana nakon nesreće, liječnici su savjetovali obitelji da pristanu da se Aleksandru isključe aparati, što su i učinili, dok su glumčeve organe odlučili donirati. Iza njega je ostalo troje djece. Iz prvog braka ima kćeri Miju i Unu, a iz drugoga sa suprugom Senom Krupić sinčića Iana - Lava.

Najčitanije

Najnovije

loader