Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Željko Joksimović i supruga 'poletjeti' će od sreće

Autor N.R.
Autor N.R.

Trenutak koji ne mogu zaboraviti

Izvor: Instagram

Jedan od skladnijih parova u regiji, 47-godišnji srpski pjevač Željko Joksimović i njegova supruga, 38-godišnja Jovana preplavljeni su osjećajima na današnji dan koji nikada neće zaboraviti. Naime, par obilježava osmu godišnjicu braka, čega se voditeljica prisjetila na društvenim mrežama. Iako je to bilo 2012. godine, ona naglašava da ima osjećaj kao da je bilo jučer. Iako je Željko tiha patnja mnogih pripadnica ženskog spola, često naglašava kako je njegovo srce zarobila Jovana.

'Osam godina od našeg prvog vjenčanja. Kao da je bilo jučer. Volim te, Željko', napisala je Jovana na Instagramu uz fotografiju tog posebnog dana, na kojoj pozira sa svojim odabranikom. Tada su oboje bili odjeveni u bijelo, a sreću i osmijehe nisu mogli sakriti. Sada, osam godina kasnije, njihova ljubav i dalje traje. Ubrzo nakon spomenute objave, javio se i pjevač koji joj je ostavio kratku i jasnu poruku. 'Volim te', napisao je Željko, nakon čijeg su komentara počele pristizati čestitke.

Kao da je bilo jučer. Volim te, Željko!

'Sretno i volite se uvijek kao na dan vjenčanja', 'čestitke prelijepom paru', 'sretna vam godišnjica braka, i da još dugo slavite u zdravlju, sreći i ljubavi', samo su neki od poruka.

Nedavno je ispričao kako je izgledao njihov početak, koji sada prepričava kao anegdotu. 'Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila u sportskom automobilu. Vozi ona mene, a ja sam odlučio otvoriti ladicu da vidim što tamo drži, kad ono, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i između ostalog vidim, moj CD. I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vrijeme, ali kad sam vidio CD, to je bilo to, ispričao je i našalio se Željko koji na početku nije mislio da je Jovana ona prava. 

Podsjetimo, nakon što su uplovili u bračnu luku, par je ubrzo odlučio učiniti korak više. Prije pet godina postali su roditelji sina Kosta, nakon kojeg su stigle, danas dvogodišnje, blizanke Ana i Srna. Uz karijere na koje oboje mogu biti ponosni, najsretniji su kada u njihovoj obitelji vlada sreća.

Najčitanije

Najnovije

loader