Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Regionalna glumica priznala: 'Željela sam se ubiti zbog kamatara'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Napisala i oproštajno pismo

Izvor: Instagram

Srpska filmska, kazališna i televizijska glumica, 90-godišnja Mira Banjac, često se može vidjeti s 'osmijehom od uha do uha', no, malo ljudi zna da ju život nekada i nije mazio. Glumica je sada odlučila o svemu javno progovoriti, pa je tako otkrila i kako je gotovo sama sebi oduzela život, i to zbog - kamatara, prenosi Glossy. Naime, u jednom trenu ostala je u potpunosti bez novca, a 'zakopala' se i u dugove.

'Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na rubu samoubojstva. Morala sam pozajmljivati novac. Prvo sam naišla na kamatare koji su uzimali po tri puta više i to je bila katastrofa. Jednog dana otišla sam u hotel, naručila kavu, napisala oproštajno pismo i željela se baciti s balkona', priznala je glumica, ali i otkrila kako ju je spasio - telefonski poziv koji je došao u pravi tren.

'U jednom trenu nazvao me redatelj Stipe Delić, koji mi je ponudio glavnu ulogu. Bila je to čuvena 'Marija', zbog koje sam morala obrijati glavu. Ugovor je bio milijunski. Potpisala sam i vratila sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. U životu više nisam pozajmila ni pola dinara! I da umirem, ne bih', rekla je glumica. 

Tagovi

loader