Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Jelušić Black: 'S Janicom Kostelić razmjenjujem savjete o majčinstvu'

Dugogodišnje prijateljstvo dodatno je očvrsnulo kada su postale majke

  Izvor: Privatni album, Mario Lesić

Domaća bivša skijašica, 33-godišnja Ana Jelušić Black, prije nekoliko dana proslavila je prvi rođendan svoje mezimice, kćerkice Nine, koju je dobila u trogodišnjem braku s Kanađaninom Travisom Blackom, a koliko uživa u majčinstvu još je jednom potvrdila u razgovoru za In Magazin gdje je otkrila i kako savjete o odgoju razmjenuje s prijateljicom, bivšom skijašicom, 37-godišnjom Janicom Kostelić.

'Naravno da razmjenjujemo savjete o majčinstvu, kad imamo djecu koja su sedam dana razlike. Uvijek je lijepo imati nekoga koga možeš pitati je li nešto normalno i veselim se da će se Nina i Oskar u jednom trenutku upoznati', priznala je 33-godišnjakinja koja je kćerkicu Ninu na svijet donijela samo sedam dana nakon što je Janica rodila svoje prvo dijete, sina Oskara.

Inače, u nedavnom razgovoru za Story, Ana je otkrila kako je izgledala njezina prva godina u ulozi majke. 'Prvu godinu majčinstva opisala bih kao predivno iskustvo, neusporedivo s bilo čime što sam imala priliku dosad iskusiti. Godina je bila istodobno uzbudljiva, puna prilično nepotrebnih briga i strahova, a opet toliko radosna i s golemom količinom smijeha. Na kraju je to neko čudno razdoblje u kojem se ponekad sve činilo jako usporenim, a vrijeme je ipak proletjelo brže nego ikada prije', priznala je tada.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image