Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zahvaljujući 'Životu na vagi' bivša kandidatkinja našla dečka

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Deset godina mlađeg

Izvor: RTL

Nea Jurković, 36-godišnja bivša kandidatkinja posljednje sezone RTL-ovog showa 'Život na vagi' u show je ušla sa 144, a izašla sa 99,4 kilograma. U showu, je, dakle, izgubila gotovo 45 kilograma i svoj život preokrenula za '180 stupnjeva', međutim, upravo joj je sudjelovanje u emisiji donijelo i - ljubav. 

Ova medicinska sestra rodom iz Kastva, naime, zaljubila se u 26-godišnjeg Antonija Kestena, koji se vezom pohvalio na društvenim mrežama. 

Volim te, mali moj

'Kad misliš da si dotaknuo dno, kad misliš da je tama jedini ispravan način tvoga života, dogodi se nešto što sam si uvijek priželjkivao. Dogodila se ona... I shvatiš da snovi mogu postati stvarnost. S njom želim i mogu sve. Ona je jednostavno posebna, drugačija. Hvala RTL-u i četvrtoj sezoni 'Života na vagi' što ste mi je našli i što ste mi dali priliku da je upoznam', napisao je Antonio, a u istom, romantičnom tonu odgovorila mu je Nea, koja je napisala: 'Volim te, mali moj'. 

 Nea je vezu potvrdila RTL-u, a pritom je otkrila i kako se deset godina mlađi Antonio njoj javio nakon što ju je vidio na 'malom ekranu'. 'Joj, ubit ću ga! Vidjela sam da je objavio fotografije pa vam sad više nemam što skrivati. Tako je, zajedno smo dva mjeseca, i to zahvaljujući RTL-u i 'Životu na vagi'. Poslao mi je poruku kada me vidio na TV-u, počeli smo se dopisivati, družiti, i eto, zajedno smo', kroz smijeh je otkrila Nea, koja se osvrnula i na razliku u godinama. 'Ma godine ionako ništa ne znače, bitno da nam je lijepo, uživamo u šetnjama, treniramo zajedno, planinarimo na Platak…', rekla je Nea.

Tagovi

loader