Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Neda Ukraden o godinama: 'Ja sam baba'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Odgovorila na komentare

Izvor: Story

Regionalna pjevačica zabavne glazbe, Neda Ukraden, bez obzira na to što je ušla u osmo desetljeće života, još uvijek 'pali i žari' gdje god se pojavi, što svojim glasom, što svojim atraktivnim izgledom koji ne može proći nezapaženo. Uvijek aktivna Neda još uvijek je itekako angažirana oko svoje karijere, pa je tako i jedna od natjecateljica srpskog Beosonga, natjecanja na kojem se odlučuje koji će tamošnji glazbenik predstavljati Srbiju na Pjesmi Eurovizije, koja se u svibnju održava u Nizozemskoj

Međutim, iako slovi za najveću zvijezdu s popisa kandidata, ova se glazbenica našla na udaru kritika, i to zbog svojih godina. Neda je, naime, najstarija kandidatkinja, prenosi Kurir. 'Iako sam najstarija natjecateljica, to ne znači da ne mogu biti spremna i okretna i da na scenu ne mogu napraviti show, kao što sam u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Tada su o meni pisali kao o Tini Turner, a opet će biti slično

 Tada su o meni pisali kao o Tini Turner, a opet će biti slično, sigurna sam. Ljuti sam protivnik i borac protiv toga da žena sa 70 godina mora izgledati ispijeno i zapušteno', rekla je glazbenica pa dodala: 'Ja sam baba koja može osvojiti Europu. Muka mi je negativnih kritičara koji mi poručuju da ne mogu u ovim godinama biti djevojka, kao da to meni nije jasno. Nisam djevojka i ne želim biti, ali jesam njegovana i žena u dobro, odnosno u zavidnoj formi. Također mi smeta što muškarce u mojim godinama nitko ne osporava, ali žene da. E, to neću dozvoliti', odlučna je pjevačica, koja će krajem veljače pjesmom 'Bomba' pokušati izboriti odlazak na kultno europsko glazbeno natjecanje. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader