Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati Hrvati nam otkrili što misle o situaciji 'Megxit'

Autor I.G.

Koju bi cijenu oni platili za ljubav?

 Izvor: Instagram

Otkako su nedavno šokirali svjetsku javnost odlukom da se odriču kraljevskih dužnosti, bura oko 35-godišnjeg princa Harryja i njegove tri godine starije supruge, Meghan Markle, se ne stišava. 'Muškarac koji je zbog žene ostavio kraljevstvo', 'prva žena koja je od princa uspjela napraviti žapca', samo su neki od naslova i komentara na društvenim mrežama koje ne prestaju 'brujati' o činu mlađeg princa koji je, iz potrebe za mirnijim životom sa suprugom i osmomjesečnim sinom, odlučio na svojevrstan način 'okrenuti leđa' dosadašnjem životu, obitelji i kraljevstvu. Što o jednoj od trenutno najaktualnijih tema u Hrvatskoj, ali i svijetu, misle poznati Hrvati, odlučili smo upitati pjevača i bivšeg natjecatelja showa 'The Voice', 29-godišnjeg Dinu Purića, plesača, a od nedavno i voditelja IN Magazina na Novoj TV, 27-godišnjeg Marka Mrkića te najpoželjnijeg neženju druge sezone showa 'Gospodin Savršeni', 28-godišnjeg Miju Matića.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Mislite li da je princ Harry ispravno postupio kada je odlučio odreći se kraljevstva i života na koji je naviknuo zbog Meghan Markle?


Dino: Mislim da je to sve stvar njihovog međusobnog dogovora. Čovjek sam sebi stvara sreću i ako je Harryjeva sreća graditi zajednički život i obitelj s Meghan u miru, kompromisu i ljubavi - apsolutno mislim da je ispravno postupio. Titule su kao i poznati brendovi - postoje, znače nešto u svijetu, ali nitko ne zna zašto. Bitno je to da je čovjek istinski i iskreno sretan sa sobom i svojim životom. Mislim da titule ne znače sreću.

Marko: Ljudi su radi ljubavi radili i puno veće gluposti i s obzirom na to da nisam previše upoznat s njihovim funkcijama i ustrojem kraljevske obitelji, u redu mi je što idu svojim putem i 'ganjaju' svoju sreću. Život gdje se ne možeš opustiti jer si pod ekstremnim povećalom javnosti cijelo vrijeme i nije neki život.

Mijo: Mislim da je Harry tim potezom pokazao ispravne vrijednosti koje su se nekako zaboravile u današnje vrijeme, kad se većina više brine o titulama, statusu u društvu i novcu nego o kvaliteti života koja je nezamisliva bez ljubavi.

 Izvor: Instagram


Da ste vi na njegovom mjestu, biste li platili toliku cijenu za ljubav?

Dino: Mislim da ljubav nema cijenu, pogotovo ako je iskrena. Zvuči patetično, ali tako je. Danas je rijetkost naći nekog tko će iskreno i predano biti tvoj suputnik u životu i ako je Harry osjetio da je to 'to', onda mislim da nije ništa platio. Dapače, profitirao je.

Marko: Za takav scenarij čekam da Hrvatska ponovno postane kraljevina, ali vjerujem da bih i ja napustio funkciju radi ljubavi. Što ti na kraju ostane, ako ne ljubav za one najbliže?

Mijo: Ako mi to utječe na odnos s osobom koju volim i ograničava me u životu, naravno da bih.

Magazin

Royals