Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Otkriveno što je Lady Gaga radila kada joj je bilo samo 15 godina

Autor A.S.
Autor A.S.

Prva uloga

Izvor: Instagram

Trenutno jedna od najpoznatijih žena Hollywooda, 33-godišnja Lady Gaga, kao i svi, imala je skromne početke. Internet je oduševljen činjenicom kako su upravo ti počeci bili u popularnoj seriji 'Obitelj Soprano', a sada je ponovno isplivala i snimka, koja, istina, traje svega dvadesetak sekundi. 

Lady Gaga Izvor: Instagram

Lady Gaga prvu ulogu dobila je dok joj je bilo svega 15 godina. Bilo je to 2001. godine u spomenutoj seriji kuće HBO, a njezin lik nije imao niti ime već je bila jednostavno nazvana kao 'djevojka na bazenu broj 2'. Gaga, čije je pravo ime Stefani Germanotta, glumila je u jednoj epizodi u trećoj sezoni serije.

To je bilo jedino Gagino pojavljivanje u seriji, a sedam godina kasnije objavila je svoj debitantski singl 'Just Dance'. Iako se snimka gostovanja u 'Obitelji Soprano' pojavila i prije nekoliko godina, neki fanovi otkrili su ju tek sad i ne vjeruju svojim očima. 'Lady Gaga je glumila djevojku koja je Tonyjevog sina odvela na krivi put. Oprostite, što?', samo su neki od komentara Gaginih obožavatelja. Prva epizoda 'Obitelji Soprano' emitirana je 1999. godine, a trenutno se snima predgovor serije koji će izaći krajem ove godine.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals