Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Selena Gomez optužila Justina da ju je emocionalno zlostavljao

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Nikad otvorenija

Izvor: Profimedia

Pjevačica i glumica, 27-godišnja Selena Gomez otvorila je dušu i otkrila nove detalje o turbulentnoj vezi koju je imala s dvije godine mlađim kanadskim glazbenikom Justinom Bieberom. U intervjuu za portal NPR priznala je da joj je to bilo traumatično ljubavno iskustvo u kojem se osjećala žrtvom emocionalnog nasilja te kako je imala potrebu da zatvori to poglavlje života jednom zauvijek. To je i uspjela, smatra, svojim novim albumom koji je nedavno izdala, u kojem je kroz pjesme progovorila o svemu što je proživjela.

Izvor: Story

'Naravno da ne želim do kraja života govoriti o ovome, ali istovremeno sam jako ponosna na sebe kako se razvijam i idem kroz sve to. Dugo sam šutjela i sada sam našla način kako o tome razgovarati i kako ispričati ono što nisam imala priliku pa makar to bilo kroz pjesmu', rekla je i otkrila još nešto.

'Da, gledajući danas na sve to, mogu reći da sam bila žrtva emocionalnog nasilja. To sam razumjela tek kada sam malo odrasla', kazala je i pojasnila da je izuzetno ponosna na sebe i svoju pjesmu 'Lose you to love me', za koju je potvrdila da govori o Justinu, i da je kroz nju rekla sve ono što nikada nije imala priliku reći u prošlosti. 'To nije pjesma puna mržnje već nešto što govori 'bio je to lijep period i nikada to neću zanijekati. No bilo je jako teško i drago mi je da je završilo', zaključila je pjevačica.

Izvor: Profimedia

 Podsjetimo, Selena i Justin bili su sedam godina u toksičnoj i turbulentnoj 'toplo-hladnoj' vezi, tijekom koje su nekoliko puta prekidali. Konačan razlaz dogodio se 2018., a brzo nakon toga miljenik žena utjehu je pronašao u prijateljici, 23-godišnjoj manekenki Hailey Baldwin s kojom se potajno vjenčao pred matičarem već u rujnu iste godine, a prošle godine imali su i crkveno vjenčanje. Problemima u bivšoj vezi Justina i Selene sigurno su kumovali i drugi problemi s kojima se pjevač borio, i o kojima je javno govorio, kao što su ovisnost o opijatima, ružno ophođenje prema prijateljima i bliskim ljudima te nepoštivanje djevojaka s kojima je hodao. Na veliku žalost obožavatelja, Justin je nedavno objavio kako odustaje od glazbene karijere zato što je otkrio da boluje od teške lajmske bolesti, a već niz godina bori se i s kroničnom mononukleozom.

Najčitanije

Najnovije

loader