Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraljica Meghan zabranila ulazak u određenu prostoriju

Autor M.A.

Nikako da im svane

 Izvor: Profimedia

Iako im je odluka da napuštaju kraljevske dužnosti donijela određenu slobodu, 38-godišnja Meghan Markle i njezin suprug 35-godišnji princ Harry morat će suočiti i s određenim obvezama koje su iznikle uslijed te rigorozne odluke. Britanski medijski portal Page Six prenosi vijest da će po kraljičinoj naredbi vojvoda i vojvotkinja od Sussexa morati vratiti javni novac koji su koristili za obnovu obiteljskog doma, ali zanimljivo, jedna od njezinih odluka odnosi se i na nakit koji je Meghan nosila otkako se udala za Harryja.

 Izvor: Profimedia

Naime, vojvotkinja je donedavno uživala pravo da može posegnuti u duboku kraljevsku riznicu nakita kad god je određena svečana prigoda to nalagala. Iako je zadržala titulu vojvotkinje, zbog odluke da se odriče kraljevskih dužnosti, pristup u riznicu sada joj je potpuno zabranjen. Štoviše, Meghan je dio nakita kojeg je dobila od kraljice morala vratiti, a kako ističu tamošnji mediji, među skupocjenim komadima našao se i prsten princeze Diane koji je vojvotkinja nosila na dan vjenčanja.

 Izvor: Profimedia

Kako spomenuti portal prenosi, vojvotkinja je oduvijek bila veliki obožavatelj stila princeza Diane i u većini slučajeva bi posegnula upravo za nakitom koji je nosila Lady D pa je zato često nosila njezine narukvice i prstenje. No, otkako je shvatila da Meghan želi otići s kraljevskog dvora kraljica joj je, prema pisanju britanskih medija, namjeravala oduzeti ne samo nakit preminule princeze nego i onaj koji je za Meghanino vjenčanje napravljen samo za nju. Ako je vjerovati izvorima britanskih medija ta je odluka iznimno utjecala na odnos prinčeva Harryja i Williama.

 Izvor: Profimedia

Magazin

Royals