Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tony Cetinski spreman na novi korak u životu

Autor N.R.

'Ispunjenje životnog sna'

 Izvor: Story arhiva

Domaći pjevač Tony Cetinski odlučio je napraviti veliki korak u njegovoj glazbenoj karijeri. Dok godinama popunjava dvorane i arene, odlučio je na poseban način vratiti onima koji su također zaljubljeni u glazbu. Naime, kako prenose istarski mediji, napokon je odlučio ispuniti svoj životni san - otvara školu za pjevanje u Opatiji.

Otvaranjem škole pružit će se prilika svima onima koji žele naučiti, ali i usavršiti svoje pjevanje. 'Škola pjevanja ispunjenje je mog životnog sna. Hvala gradu Opatiji na ukazanom povjerenju. Zajedno ćemo pokušati vratiti glazbu u sve životne pore ovog grada. Osim po turizmu, Opatija je bila i ostat će poznata po glazbi i njenim festivalima', rekao je Tony, koji vrata svoje škole otvara 15. ožujka, kada će započeti i upisi.

Da obožava nove izazove, nebrojeno je puta dokazao. Uz ovaj koji ga tek očekuje, početkom rujna prošle godine po prvi je put odradio inozemnu turneju. Tijekom tridesetogodišnje karijere ostvario niz uspjeha zbog kojih je ponosan, što samo dodatno potvrđuje ovaj novi korak, koji čeka već dugi niz godina.

Svojevremeno je za Story rekao kako sve ovo uspijeva zbog publike koja mu je pravi vjetar u leđa. Kako kaže, karijeru su mu obilježili pozitivni i negativni trenuci, ali sve je bilo lakše uz vjernu publiku i osjećaj koji ga obuzme kada iziđe pred nju. 'Nekada sam se zbog uspona i padova osjećao kao jo-jo. Ali kada se osvrnem, uvijek je zapravo postojala neka konstanta u smislu napretka prema boljem. Griješio bih dušu kada bih rekao da nije bilo padova, ali to je normalno u ovom poslu. No na terenu publika to nije osjetila, kako poslovne tako ni privatne padove. Ne pokazujem ih kada stanem na pozornicu, a publika se uvijek poistovjećivala s tim mojim padovima, pružala mi podršku i bila uz mene, na mojoj strani', rekao je tada.

Tagovi

Magazin

Royals