Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI UDARAC Đokoviću propao biznis u koji je dao srce

San im se raspada

 Izvor: Instagram screenshot

Vegetarijanski restoran koji su najbolji tenisač svijeta, 32-godišnji Novak Đoković i njegova godinu dana starija supruga Jelena vodili u Monte Carlu morali su zatvoriti. Nakon toliko sportskih uspjeha, srpski tenisač morao se suočiti s porazom i sada gleda svoje osoblje kako pakira posljednje kutije zaostale opreme, javlja Blic. Upitno je hoće li Đokovići ponovno otvoriti restoran u koji su dolazile brojne poznate osobe, koje su ostale razočarane ovom odlukom.

Đoković Izvor: Instagram screenshot

 'Novak i Jelena su morali zatvoriti restoran jer se taj dio grada renovira i sve trgovine i  poslovni objekti će morati određeni period biti premješteni. Njih dvoje su uložili ne samo mnogo novca već i truda da osmisle i postave na noge ovaj koncept. Kada im je stigao dopis o rekonstrukciji, nije im bilo svejedno jer će ponovnim otvaranjem morati iznova privući mušterije. Da se ne lažemo, ne ovisi njima egzistencija od restorana, ali im je bio drag ovakav biznis, naročito Jeleni. Ona je dugo osmišljavala koncept restorana koji bi bio baziran na potpuno zdravoj prehrani, a koji bi ujedno bio primamljiv onima koji žive i dolaze u ovaj grad u kojem sve vrca od glamura', ispričao je izvor blizak obitelji teniske superzvijezde.

Đoković Izvor: Instagram screenshot

Njih dvoje su uložili ne samo mnogo novca već i truda da osmisle i postave na noge ovaj koncept.

 Izvor je još pojasnio kako Đokovići ne znaju hoće li nakon renovacije moći voditi restoran na istom mjestu, a dotad će morati plaćati najam za skladištenje vrhunske restoranske opreme i namještaj interijera koji su osmislili neki od najboljih dizajnera u svijetu. Inače, Đokovići su i sami često bili gosti u restoranu jer su tu mogli objedovati obroke spremane po njihovom planu prehrane, koji ne sadrži gluten i nezdrave namirnice poput bijelog šećera. Restoran su otvorili 2016., a fotografijama iz novog prostora svakodnevno su pozdravljali prijatelje i fanove na društvenim mrežama.

Đoković Izvor: Instagram screenshot

 Đokovićev restoran bio je među najpopularnijim mjestima u Monte Carlu, u koji su dolazili njegovi fanovi iz čitavog svijeta, ali i poznati tenisači poput Andyja Murraya, Grigora Dimitrova, Viktora Troickoga...

Magazin

Royals