Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Filip Juričić preselio u Beograd: 'Ne osjećam se kao najzgodniji Hrvat'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Uči srpski jezik

Izvor: Instagram

Domaći glumac, 38-godišnji Filip Juričić koji nas je oduševljavao ulogama u telenovelama 'Ljubav u zaleđu', 'Larin izbor' i 'Na granici', preselio se u Beograd gdje će sljedećih osam mjeseci snimati seriju 'Tate' za srpsku Prvu televiziju. Iako mnoge žene uzdišu za njim, u intervjuu koji je dao za srpski Exkluziv začudio je svoje brojne obožavateljice skromnošću kad je riječ o njegovom izgledu.

Filip Juričić Izvor: Youtube / Screenshot

 Kada su mu novinari rekli da je tiha patnja mnogih Srpkinja i da u Hrvatskoj slovi za jednog od najzgodnijih glumaca, odgovorio je: 'Ne znam šta bih ti rekao. Uvijek mi je to drago čuti, ali ne mogu reći da se tako osjećam. Osjećam se vrlo prosječno'. Rekao je i kako mu ovo nije prvi posjet Beogradu. 'Lijepo je, miriše zima. Lijepo uređen grad. Inače sam dolazio. Prvi put sam gostovao s predstavom i slavio Novu godinu, ali sam sada dva mjeseca tu i trebao bih biti još šest, tako da ću imati prilike ovdje živjeti', kazao je i istaknuo da mu je zadovoljstvo uvijek kada dođe u srpsku prijestolnicu. Nada se i stići uživati u noćnom životu koji ona nudi. 

'Nadam se da ću uhvatiti ljeto i imati prilike otići na splavove', rekao je i dodao kako se nada da će seriju 'Tate' publika zavoljeti, a rad s beogradskim kolegama okarakterizirao je kao pravo osvježenje. 'Zanimljivo mi je to što sam promijenio energiju. U Hrvatskoj sam sada sa svim glumcima odigrao nešto. Ovdje je sve nešto novo. Novi redatelj, novi glumci, novi jezik. Glumim Beograđanina, tako da imam satove srpskog', zaključio je zadovoljni Filip koji je sredinom kolovoza 2018. sa zaručnicom, 28-godišnjom Nikom Dogan dobio sinčića Lava.

Najčitanije

Najnovije