Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRT-ova voditeljica: 'Ovo si nijedna žena ne smije dopustiti!'

Snažno je progovorila

 Izvor: Screenshot Instagram

Dugogodišnja HRT-ova sportska novinarka i voditeljica Mirna Zidarić vratila se s odmora na Kubi i Jamajci, gdje je proslavila 50. rođendan, i sad ju ponovno gledamo u omiljenoj ulozi na malim ekranima. Ali, mir kojim se napunila u dalekim i toplim krajevima poremetio joj je film koji je pogledala u kinu i koji ju je ponukao da se preko Instagrama obrati svim ženama te im uputi snažnu poruku. Naime, film 'Bomshell' govori o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju koje doživljava zaposlenica američke televizije i koje se nastoji zataškati, o čemu je Mirna vrlo jasno izrazila svoj stav.

 'Nakon serije 'The Laudest Voice' konačno sam pogledala i film 'Bombshell' koji je površniji i znatno mu nedostaje još veća doza realne gadljivosti kojom Russell Crowe naprosto i toliko uvjerljivo isijava, ali je film zbog šireg spektra publike iznimno bitan da svakom ljudskom biću, a ne samo ženi/djevojci jasno da do znanja da si ne smije dopustiti biti žrtva. Onoga tko uopće pomisli da vas smije ponižavati po bilo kojoj osnovi spriječite u startu... jer kad jednom krenu teško je to zaustaviti (ali ne i nemoguće). Nećete se kao osoba sa stavom mnogima svidjeti, nećete strelovito napredovati ili ostvarivati lepršave snove, ali će vam ostati ono najvažnije - dostojanstvo!!!!! Ali ako se i dogodi šutnja nije lijek, čak i ako najbliži gledaju u pod ili okreću glavu... jer 'svemir'/'karma' se kad-tad pobrine da sve ispadne baš kako treba', napisala je voditeljica u objavi.

Podsjetimo, Mirna je velika ljubiteljica putovanja i vježbanja joge, a obožava i skijanje. Može se pohvaliti jednim od dugovječnijih i najstabilnijih brakova među poznatim Hrvatima. Nedavno je sa 57-godišnji suprugom, arhitektom Zoranom Zidarićem, proslavila 25. godišnjicu braka koju su okrunili s dvojicom sinova, 25-godišnjim Bornom i 19-godišnjim Marinom. Njihova ljubavna priča započela je još 1992. godine na Olimpijskim igrama u Barceloni.


Magazin

Royals