Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Žestoka svađa Nede Ukraden i Jelene Karleuše

Autor M.A.
Autor M.A.

Nisu se štedjele

Izvor: Profimedia

Iako regionalna folk zvijezda, 41-godišnja Jelena Karleuša slovi za osobu bez dlake na jeziku koja često kritizira kandidate u showu 'Zvezde Granda', ovog je puta 'zaratila' s kolegicom iz žirija, 69-godišnjom pjevačicom Nedom Ukraden. Naime, Neda je u spornoj emisiji bila nezadovoljno činjenicom što jedan od njezinih kandidata nije naišao na odobravanje ostatka njezinih kolega, pa svoje negodovanje nije krila.

'Moj kandidat pjeva bolje od bar dva člana ovog stručnog žirija', uzviknula je Neda, na što se Jelena osjetila prozvanom pa joj je uzvratila u svom stilu, britko i bez imalo zadrške. 'Baba, nismo ti mi krivi što nisi dobro pripremila kandidata. Ne znam ni zašto te drže ovdje', oštra je bila na jeziku folk pjevačica. 'Hajde, šuti ti tamo, tvoja riječ odavno ne vrijedi', dobacila je potom Neda, što je Jelenu vino izbacilo iz takta.

Podsjetimo, prije nego što je prozivala kolegice iz žirija, 41-godišnja pjevačica često je isticala kako ne voli komunicirati s osobama koje pate od prekomjerne kilaže. Naime, na pitaje čuje li se s Anom Nikolić, pjevačicom koja je također vodlia borbu s kilogramima pa se nedavno pohvalila sa njih 35 manje, Jelena je u svome stilu odgovorila: 'Oprosti, na koju Anu misliš? To pitanje moraš postaviti Ceci, ja s debelim ženama ne komuniciram', rekla je Jelena.

loader