Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SANDRA PERKOVIĆ 'Najprije nešto oko vrata, a tek onda oko prsta'

Samo u Storyju

  Izvor: Robert Gašpert

Zaljubljeni parovi i oni koji će uskoro formalno okruniti svoju ljubav prošlog su vikenda pohrlili u zagrebačku Arenu gdje je održan 22. Sajam vjenčanja. Regionalno najveću i najraskošniju manifestaciju ove tematike nije propustila ni Sandra Perković, jedna od najboljih svjetskih sportašica.

'Budući da sam zaštitno lice centra Lewiko, dijamanti su, naravno, imali prednost u mojemu razgledavanju. Oduševljena sam ponudom Lewika i svima bih preporučila da obiđu taj centar. Zanimaju me i svadbene sale, ali i ponuda jela i pića. Zanimljivo je. Pogledala sam što se nudi, a izlagači su se ove godine stvarno potrudili i jako sam zadovoljna. Ne planiram se još udavati, ali dobro je biti upućen u situaciju u kojoj se možeš naći', rekla je bacačica diska i brzo ispravila odgovor na pitanje znači li to da se ne planira udavati.

'Još! To može biti dva tjedna, mjesec ili dva dana. Bit ćete upućeni', nasmijala se vlasnica dva olimpijska zlata koja već zna čiji će potpis nositi njezina vjenčanica.

Cijeli intervju sa Sandrom Perković o planovima za vjenčanje pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 5. veljače 2020. godine.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image