Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak legendarne ABBE nakon 37 godina

Autor N.R.

Službeno potvrdio član grupe

 Izvor: Profimedia

Prije dvije godine svijetom je procurila vijest da se legendarna švedska grupa vraća na glazbenu scenu. Prošlo je 37 godina otkako su Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson i Björn Ulvaeus proglasili kraj svoje karijere. Kvartet formiran kroz prijateljstvo je diljem svijeta od sredine sedamdesetih do početka osamdesetih zabavljao publiku pjesmama kao što su 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'Take A Chance On Me' i 'Thank You For The Music'.

'Izlaze ove godine. Pretpostavljam nakon ljeta, ali samo nagađam jer nisam siguran. Ali pretpostavljam da će biti tako. Ne bih trebao ništa obećavati, ali da sam odlučujem, bilo bi to u rujnu. No, tu odluku ne donosim sam, ali na to ciljamo', rekao je 73-godišnji Benny u video ABBA Talka, što je potvrdilo i prošlogodišnje najave drugog člana grupe. 'Neću precizirati datum, ali iduće godine čut ćete nove pjesme', rekao je tada glazbenik. 

Ne bih trebao ništa obećavati, ali da sam odlučujem, bilo bi to u rujnu

Podsjetimo, njihova odluka da se vrate uslijedila je nakon zajedničkog razgovora u kojem su shvatili da bi bilo zabavno ponovno snimati. Kako su razvili razgovor, odlučili su to u i napraviti. 'Osjećaj je bio kao da je vrijeme stalo i da smo se vratili nakon kratkog odmora. Jako veselo iskustvo', napisali su tada u njihovu zajedničkom priopćenju objavljenom na Instagramu.

Tagovi

Magazin

Royals