Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NAPOKON Sulejmanovo iskreno priznanje

Autor M.A.
Autor M.A.

Sasvim iskren Sulejman o Šeherezadi: 'Ona je dinamična, nježna i osjetljiva krhka duša'

Izvor: Profimedia

Kroz uloge na malim ekranima, 49-godišnji turski glumac Halit Ergenç, utjelovio je ličnost od zaposlenog biznismena, supruga i ljubavnika, no domaćoj publici najpoznatiji je ipak po ulozi Sulejmana Veličanstvenog. U nedavnom razgovoru za tursko izdanje časopisa Elle, glumac je iskreno progovorio što misli o ljubavi i snažnim ženama te kako pomaže supruzi Berguzar Korel s kojom čeka drugo dijete.

'Pametna žena za mene je moćna žena', započeo je Halit priznavši da se ne boji inteligentnih pripadnica nježnijeg spola. 'To mišljenje je uvriježeno, jer je s inteligentnom ženom teže razgovarati. Lakše je imati oko sebe ljude koji ne postavljaju pitanja. Inteligentna žena pita i očekuje da i druga strana zna odgovore. I u vrijeme veličanstvenog stoljeća, kako se zove serija koju sam igrao, žene su bile pametne, ali nisu tražile svoja prava. Danas je situacija drugačija. U mnogim zemljama žene zauzimaju rukovodeće položaje. I snaga autoriteta je u pametnoj ženi. Pametna žena radi ono u što vjeruje. Ponekad kad shvatite da je nemoguće promijeniti njeno mišljenje, povlačite se. To se odnosi na svakog inteligentnog čovjeka', zaključio je glumac koji u svom životu ističe dvije moćne žene.

'Jedna je moja baka s majčine strane. Izuzetno je snažna žena. Zagrljaj njene ljubavi je poput toplog vjetra. Osjećate li ikad kod zagrljaja, hladnoću i vrućinu? Moja baka nikad nikome nije rekla ružnu riječ, nije ogovarala, već o svima govori najljepšim riječima. Druga jaka žena je moja majka', otvoreno priznaje Halit koji je zbog supruge koja se nalazi u visokom stupnju trudnoće uzeo pauzu od glumačkih obaveza kako bi joj pomogao u odgoju sina Alija i dolasku prinove.

'Vrijeme koje provodim sa sinom Alijem je nevjerovano. Osim toga, posebno uživam u ronjenju. Ne volim plivanje, i dovoljno mi je da mi se samo tijelo drži na površini vode. Tako da supruzi nisam dobro društvo u plivanju. Glazbu volim, pa kada sam uzbuđen, ljut ili tužan, spontano po kući počnem pjevati. Primijetio sam da riječi pjesme koju pjevam opisuju stanje i situaciju u kojima sam. Glazba mi pomaže da se osjećam dobro. Slušam različite žanrove. Jako volim Bjork, kao i Stinga', obznanio je glumac, a kako kaže, ako bi ga netko tražio da opiše suprugu s tri osobine naveo bi da je ona dinamična žena, istovremeno nježna i vrlo osjetljiva krhka duša. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader