Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glazbenica je uvjerena kako nikada neće moći pobijediti bolest

'Prilično sam sigurna da sam osuđena na propast'

 Izvor: Instagram

Britanska pjevačica, 30-godišnja Stacey Solomon strahuje da se nikada neće moći riješiti napadaja panike s kojima se kronično bori. 'Prilično sam sigurna da mi nema pomoći po tom pitanju. Patiti ću od ovoga čitav život', napisala je svojim obožavateljima na Instagramu nakon što je proživjela još jedan napadaj panike zbog kojeg 'nije mogla uhvatiti zraka'. 'Jeste li ikad pokušali uzeti pun udah plućima, a ne možete? Ja ne mogu i to me jako plaši', dodala je i otkrila kako je jedina stvar kojom uspije smanjiti paniku čišćenje kuće jer je to čini 'sretnom'.

Stacey Solomon Izvor: Instagram screenshot

Stacey, koja se proslavila nastupom u britanskom 'X Factoru', priznala je kako često spremi svoju djecu, sedmogodišnjeg Leigha, 11-godišnjeg Zacharyja i osmomjesečnog Rexa, ranije na spavanje kako bi nakon toga mogla čistiti kuću, a koristi i druge trikove koji joj pomažu otjerati paniku i nemogućnost disanja. 'Čitanje objava na društvenim mrežama, ležanje na kauču s čajem od mente, maženje s Rexom i kućnim ljubimcima... to me smiruje. Počet ću i zapisivati svoje misli na papir, vjerujem da će mi i to pomoći', napisala je pjevačica koja je uzela stanku od pjevanja kako bi se posvetila obiteljskom životu i odgoju djece sa svojim partnerom Joeom Swashem, s kojim je zajedno od 2015. godine.

 Podsjetimo, Stacey je i jedna od četiri panelistice u talk showu 'Loose Women', u kojem prominentne žene iz estrade, biznisa i politike raspravljaju o temama majčinstva, politike, posla i seksa, i koji je toliko popularan i gledan da je emitirano više od tri tisuća epizoda. 

Magazin

Royals