Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Veljača napokon pokazala čovjeka po kojem je nazvala kći

Autor M.A.
Autor M.A.

Konačno

Izvor: Iva Lulić

Domaća scenaristica, producentica i društvena aktivistica, 38-godišnja Jelena Veljača, kako kaže, ovih dana sprema se za veliki put koji će ju odvesti sve do obale dalekog Indijskog oceana. Iako većina ljudi uz velika putovanja povezuju euforiju i iščekivanje, glumica će posljednju u nizu avantura dočekati s gorko-slatkim okusom u ustima jer se danas morala oprostiti od dugogodišnjeg prijatelja, Miše Nevera, a sve je pobliže objasnila putem svog Instagram profila.  

'On ide u Haag, a ja prema Indijskom oceanu. Petnaest godina prijateljstva na prvi pogled i skoro toliko projekata. Milijun sati na setu, bilijun sati u montaži. Trudnoću sam čuvala na njegovom kauču. Moje dijete nosi njegovo ime, ali ljubav ne prestaje jer se ne viđamo, no komad srca mi odlazi za Nizozemsku', oprostila se emotivnom porukom domaća glumica. 

Inače, Mišo Never je godinama radio kao direktor fotografije na domaćim televizijskim kućama, ali osim toga nije pretjerano medijski eksponiran. Podsjetimo, Jelena Veljača svojedobno je otkrila da njezina kći Lena ima tri imena i dva prezimena. Naime, to je izašlo na vidjelo kad je producentica na društvenim mrežama objavila dozvolu za privremeni boravak u Srbiji. Da četverogodišnja Lena uz još dva imena nosi i majčino i očevo prezime, javnosti je dotad bila manje poznata činjenica. Jelena je dozvolu objavila na InstaStoryju koji je ubrzo nakon toga izbrisala. Ako je suditi po njemu, njezina kći zove se Lena Miša Kristijana Veljača Čuček.

loader