Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VEČERA ZA PET NA SELU Marija: 'Bila sam sa ženom i bilo je super'

Autor N.R.
Autor N.R.

Ovo priznanje ostali kandidati nisu očekivali

Izvor: RTL

Ovotjedni kandidati 'Večere za pet na selu' itekako su puni iznenađenje. Bez jednog nije prošla ni jučerašnja večera kod Marija Barukčić, koja se prije nekoliko godina natjecala i u 'Ljubav je na selu'. Dok su uživali u hrani, započeli su temu ljubavnog života domaćice. No, u središte pozornosti ponovno je dospjela Marija, koja je ranije ovog tjedna večeru poslužila na plastičnim tanjurima.

Marijin komentar mi se uopće ne sviđa jer nije pristojan i nije primjeren našoj domaćici iz konzervativne sredine

Naime, gosti su znatiželjno ispitivali domaćicu Mariju o njezinom ljubavnom životu, a kada je rekla da nije u vezi, Marija Pušić, također jedna od bivših kandidatkinja 'Ljubav je na selu', komentirala je: "A da probaš sa ženama?" "Ne, hvala!", odgovorila je Marija Barukčić iznenađeno. Taj komentar posebno nije sjeo Sonji. "Marijin komentar mi se uopće ne sviđa jer nije pristojan i nije primjeren našoj domaćici iz konzervativne sredine", zaključila je.

Izvor: RTL

Nju to nije dirnulo. "Ja njoj govorim iz osobnog iskustva da to nije ništa loše,imam iskustva sa ženom i da ti kažem, meni je bilo super. Obje kokodačemo, obje imamo one lude dane i tak... Super nam je bilo!", ispričala je Marija Pušić za stolom.

Najčitanije

Najnovije

loader