Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija u 'Večeri za 5' našla dlaku: 'Više nisam mogla jesti, gadilo mi se'

Svi su imali velika očekivanja prije toga

 Izvor: RTL

Ovotjednu kulinarsku avanturu u „Večeri za 5 na selu“ završili smo u Sisku, gdje se i doznalo tko je odnio titulu najbolje domaćice i kuharice, kao i poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna. Večeras je kuhala Katarina Čubela, koja je za svoje goste pripremila sljedeća jela: predjelo naziva Tradicija 'Čubela', glavno jelo Sisačke rolice i desert Šumski zagrljaj. 'Obećavajuće', rekla je Sonja, Mariji Pušić svidjela su se imena jela, a Petar je zaključio: „Mislim da ćemo se fino najesti'.

Večera za pet na selu Izvor: RTL

Katarina je pred kućom dočekala goste, koji su komentirali koliko je bila lijepa. 'Imam osjećaj da sam cijelo vrijeme buljila u nju, baš je bila prekrasna', rekla je Marija Pušić. 'Stalno je govorila kako jedva čeka svoju večeru i da nas ugosti i shvatila sam da to stvarno iskreno misli, pa sam naposljetku i ja jedva čekala da vidim kako će to sve izgledati', rekla je Sonja, a potom su svi nazdravili za dobru zabavu, još bolju hranu i nove pobjede. Na prekrasno uređen stol ubrzo je stiglo predjelo i gosti su bili podijeljenog mišljenja.

'Baš lijepo izgleda', rekao je Petar, a Marija Pušić dodala: 'Mrak'. No Marija Barukčić nije bila pretjerano oduševljena. 'Sve mi je bilo lijepo dekorirano, kao u restoranu, ali ništa mi ne izgleda domaće', rekla je.

Večera za pet na selu Izvor: RTL

Pri kraju predjela nastala je prava drama zbog dlake u jelu Marije Pušić. 'Naletjela sam na dlaku i to stvarno nisam očekivala od Katarine. Jela sam, ali u jednom trenutku više nisam mogla, baš sam gadljiva na dlaku - i kad svoju nađem u jelu, isto ne mogu jesti', rekla je.Domaćicu je to prilično uznemirilo i bilo joj je žao, a Marija Barukčić odlučila je podijeliti s ostalim natjecateljima kako joj se Katarina požalila u kuhinji.

'Jako joj je neugodno', rekla je Marija Barukčić, a Marija Pušić je rekla kako zna da je dlaka s kista. 'Znala je da ćeš shvatiti da nije njezina jer je ona crna', nastavila je Marija Barukčić, a Sonja je komentirala kako vjerojatno ni ona ne bi jela da je ta dlaka bila na njezinu tanjuru. 'Više bih voljela da je Katarina to sa mnom komentirala nego s Marijom',  zaključila je Marija Pušić.

Večera za pet na selu Izvor: RTL

Uskoro su počeli jesti glavno jelo, a domaćica je naglasila kako je Petrovo jelo malo drukčije jer je doznala da ne voli senf. 'Lijepo od nje. Svaka čast i sve pohvale', komentirao je Petar, koji je ipak pojeo tanjur sa senfom jer se Katarina zabunila i tanjur namijenjen njemu - dala Mariji Pušić! Ipak, svima je glavno jelo bilo fino iako je bilo malo jače slano i žestoko. No desert je sve razoružao.

'Izgleda kao iz slastičarnice, odlično, bez mane', rekla je Marija Pušić, a Sonja dodala: „Sočan, dovoljno sladak, a džem je dao tu jednu mirisnu notu.“ No Marija Barukčić se ponovno naljutila na sarkastičan komentar Marije Pušić pa je domaćica razbila neugodnu atmosferu - sviračima koji su ih čekali u drugoj prostoriji. Ubrzo su svi plesali i pjevali i zaboravili razmirice.

Večera za pet na selu Izvor: RTL

 'Pun pogodak za kraj tjedna', rekao je Petar. Uslijedilo je ocjenjivanje. Marija Barukčić je dala ocjenu šest jer joj se u predjelu svidjela jedino francuska salata, a glavno jelo joj je bilo preslano, Petar je dao ocjenu osam zato što je pršut u predjelu bio malo deblje narezan i glavno jelo je bilo jako slano, Marija Pušić je, očekivano, zbog dlake i čudne atmosfere dala ocjenu sedam, a Sonja joj je dala desetku jer joj je baš sve bilo super.

Na red je došlo proglašenje pobjednika, a ni to nije prošlo glatko - Marija Barukčić i Katarina imale su isti broj bodova pa su se ostali natjecatelji morali još jednom izjasniti čija im je večera bolja. Sonja i Marija Pušić se složile da je pobjednica tjedna Marija Barukčić.

Magazin

Royals