Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jamie Foxx ponovno ljubi

Autor M.A.

Uočen u društvu misteriozne plavuše

 Izvor: Profimedia

Američki glumac, komičar i pjevač, Eric Marlon Bishop, poznatiji kao Jamie Foxx, prije pola godine prekinuo je šestogodišnju vezu sa 40-godišnjom glumicom Katie Holmes, pa ga od tog trenutka neprestano povezuju s raznim ljepoticama. Iako se trudi držati privatni život podalje od medija, dežurni fotografi su ga sinoć uhvatili u društvu lijepe plavuše. 

 Izvor: Profimedia

Naime, prije nego se uputio na dodjelu nagrada Oscar, Jamie se odlučio opustiti u obližnjem noćnom klubu, a pritom je, po svemu sudeći, uživao u druženju s još nepoznatom ljepoticom s kojom se u jednom trenutku držao za ruke. Očito da glumac više ne mari za brojne paparazze koji ga prate u stopu, jer svoju naklonost prema najnovijoj djevojci nije nimalo krio. Nakon izlaska iz kluba glumac je s plavušom sjeo u luksuzni automobil te se potom uputio u nepoznatom smjeru.

 Izvor: Profimedia

Inače, ovo nije prva djevojka s kojom ga se povezuje od medijski eksponiranog prekida od glumice Katie Holmes. Prije samo mjesec dana sjajno se provodio na svojoj jahti u Miamiju, gdje mu je društvo pravila mlada pjevačka nada, 19-godišnja Sela Vave, a prije toga povezivalo ga se i sa 46-godišnjom glumicom Kate Beckinsale. 

 Izvor: Profimedia

Tagovi

Magazin

Royals