Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

LJUBAV JE NA SELU Na tulumu pali prvi poljupci

Nove avanture

Izvor: RTL

U jučerašnjoj epizodi RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu', većina farmera upoznala je svoje dame na brzim spojevima, a danas će doći red na one koji jučer nisu imali prilike za to. Prvi je na redu farmer Valter, koji će pojavom uživo pozitivno iznenaditi svoje dame, a mnoge će komentirati da im je još privlačniji zbog svoje samozatajnosti. Za razliku od njega, najmlađi farmer Josip Tratnjak djevojke će pokušati šarmirati plesačkim umijećem, a kad pred njega dođe zgodna Martina, koju su gledatelji već mogli vidjeti kod farmera Srećka u Kanadi, bez razmišljanja će zaključiti da se zaljubio preko ušiju.

Izvor: RTL

No, još će jedna osoba pokleknuti pred kamerama – povratnica Marijana Črlenec za vrijeme tuluma završit će u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom, a kada će je iduće jutro Marijana Batinić upitati je li se i ona već zaljubila, Marijana će otkriti da jest.

Farmeri će jutro poslije burnog tuluma morati donijeti i teške odluke – poslati kući jednu od svojih djevojaka. Neke će to podnijeti stoički, a neke neće birati riječi upućene djevojkama koje su prošle dalje. Farmeri će jutro poslije burnog tuluma morati donijeti i teške odluke – poslati kući jednu od svojih djevojaka. Koje će djevojke to podnijeti stoički, a koje neće birati riječi upućene djevojkama koje su prošle dalje pogledajte večeras od 21 sat na RTL-u.

Najčitanije

Najnovije

loader