Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bali-begu kriminalci prijete otmicom sina

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Omiljena turska zvijezda živi u strahu

Izvor: Profimedia

Iako mnogi misle da bogatstvo, zavidan posao i slava donose životnu sreću, jedan od omiljenih turskih glumaca, Burak Özçivit, nedavno je otkrio da mu je upravo slava donijela najveće probleme. Omiljeni turski zavodnik posljednjih je tjedana u velikom strahu jer su pripadnici kriminalnog miljea zaprijetili da će mu oteti de­se­to­mjesečnog sinčića Karana.

Izvor blizak glumcu otkrio je da Burak ima problema s krimi­nal­cima zbog luksuzne vile nedaleko od Istan­bula koju je kupio nakon što je doznao da je njegova supruga, glumica Fahriye Evcen, trudna. - Burak je kuću platio gotovo 18 milijuna kuna jer su se on i supruga složili da je idealna za njihovu malu obitelj. Iako su im agenti za prodaju nekretnina nudili još nekoliko prekrasnih imanja, nisu željeli ni čuti. Problem je nastao kada je Burak doznao da je još netko zainteresiran za taj posjed i da mu cijena nije važna. Kako je glumac prvi dao predujam, drugi je kupac ostao bez kuće. Ubrzo se doznalo da je drugi zainteresirani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je po svaku cijenu želio upisati u svoju imovinsku karticu.

Sve o problemima s kojima se suočava omiljeni turski zavodnik pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 12. veljače 2020.godine.

Najčitanije

Najnovije

loader