Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kandidat iz showa 'Život na vagi' dobio sina

Autor M.A.
Autor M.A.

Pohvalio se

Izvor: Instagram

Miro Bajlo, kandidat treće sezone showa 'Život na vagi', posljednjih dana ima poseban razlog za sreću. Naime, nakon dvije kćeri, njegova supruga Ivana na svijet je donijela sina. Sretnu je vijest s pratiteljima na društvenim mrežama jedva je dočekao podijeliti sami bivši kandidat spomenute emisije. 'Evo u 20 sati i 29 minuta rodio se Borna Bajlo živ i zdrav', napisao je Miro pa uz opis objavio i fotografiju na kojoj s osmijehom na licu pozira uz bok supruge i malenog klupka sreće. Tim povodom ponosni otac Miro je za Story.hr otkrio kako izgledaju prvi dani kod kuće s malenom prinovom te zašto su se baš on i supruga odlučili za ime Borna.

Izvor: Facebook

'Prva misao koja mi se javila kada sam ugledao dječaka defitivno je bila radost', izjavio je pa dodao da prvi dani kod kuće promiču bez najmanjeg problema. 'Borna je mirna beba. Spava noću i danju, pa samim time supruga i ja spavamo uspijemo zaspati', dodao je Miro pa iskreno objasnio kako se baš opredijelio za navedeno ime. 'Nedavno sam u šetnji Zagrebom čuo da jedan otac svoje dijete doziva imenom 'Borna'. Pitao sam suprugu kako joj to zvuči i odluka je pala', kaže Miro koji ističe da su za njega djeca uvijek na prvom mjestu te da život bez njih nema smisla, ali i da svoju malenu obitelj ne namjerava širiti. 'Supruga i ja ćemo se zaustaviti na brojci tri. Dvije curice i dječak. To je to', zaključio je.

Inače, među porukama ozarenih čestitara našla se ona od Marka Kregara, još jednog bivšeg kandidata 'Života na vagi'. 'A što reći srce je kao kuća, stigao nam je još jedan Bajlo, mali Borna Bajlo... Neka je živ i zdrav i veseo i čestitke mom bratu, kumu i prijatelju Miri Bajlu i njegovoj boljoj polovici Ivani od srca na prinovi', dodao je Marko na svom Facebook profilu uz pjesmu Matka Jelavića 'Rodija se sin'. Podsjetimo, Miro je u ranije spomenuti show ušao je sa 151,8 kilograma, a izašao sa 109,8 kilograma. Po povratku sa snimanja nastavio je raditi na sebi pa se danas može pohvaliti da je potpuno drugi čovjek.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader