Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna se koje su posljednje riječi Kirka Douglasa: 'Mislio sam da se šali'

Novi detalji o smrti legendarnog glumca

 Izvor: Profimedia

Prije nekoliko dana glumac Michael Douglas putem društvenih mreža javio je kako je u 104. godini života preminuo njegov otac, legenda Hollywooda, Kirk Douglas te time rastužio brojne glumce i obožavatelje. No, sada je Michael ponovno progovorio o očevoj smrti, točnije, otkrio je njegove neobične posljednje riječi koje mu je otac uputio prije nego je otišao s ovog svijeta. 

 Izvor: Profimedia

Naime, 75-godišnji glumac otkrio je kako je Kirk, inače žestoki kritičar Donalda Trumpa, na samrti hvalio demokrata Michaela Bloomberga kao predsjedničkog kandidata SAD-a. 'Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali bile su to jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici. Zamolio me da mu se približim, a kada sam to učinio, on mi je rekao: 'Mike to može'', otkrio je glumac na skupu koji se nedavno održao u Wisconsinu u sklopu Bloombergove kampanje.

 Izvor: Profimedia

Podsjetimo, vijest o Kirkovoj smrti objavio je upravo Michael na Instagramu. 'Moja braća i ja s velikom tugom obavještavamo vas da je danas preminuo naš otac Kirk Douglas u dobi od 103 godine. Za svijet on je bio legenda, glumac iz zlatnog doba filma, humanitarac čija je predanost pravdi i ciljevima uzor kojem svi možemo težiti. Ali za mene i moju braću bio je jednostavno Tata, za moju suprugu Catherine divan svekar, za unučad i praunučad divan djed, a za suprugu Anne divan suprug. Kirk je dobro proživio svoj život, a njegova filmska ostavština će nadahnjivati generacije. Bio je filantrop, koji je radio i pomagao drugima u nadi da će pridonijeti miru na planetu. Završit ću ovu poruku riječima koje sam mu rekao na posljednjem rođendanu: Tata, jako te volim i ponosan sam što sam tvoj sin', napisao je.

 Izvor: Profimedia

Magazin

Royals