Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina zbog Darka Lazića doživjela potpuni slom živaca

Autor M.A.

Zaruke pred raspadom?

 Izvor: Instagram

Čini se kako se drama u kući 28-godišnjeg Darka Lazića ne stišava. Naime, nakon što se navodno u ljubomornom ispadu izderao na zaručnicu Marinu Gagić tijekom proslave njezinog 21. rođendana, njihov sukob dobio je novi nastavak. Kako prenosi Alo, situacija je ponovno eskalirala prije nekoliko dana kad je Marina čekala da Darko dođe po nju automobilom i ponudi joj prijevoz s jednog gradskog događaja, no taj prijevoz nikad nije dočekala. 

'Marina je s prijateljicama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebao doći zaručnik Darko, ali se na koncu nije pojavio', rekao je izvor s lica mjesta za spomenuti tabloid. 'Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta prije samog kraja da ju ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Vrištala je kako je neodgovoran i da se na njega nikada ne može osloniti', navodi izvor i kaže da su prijateljice pokušale opravdati njegove postupke i umiriti ju, ali Marina je bila neutješna. 

'Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala vjerujem. Stalno ga negdje čekam kao kreten! Trebao je biti ovdje sa mnom, zna da mi je ovo važno, ali njega očigledno boli uho', nastavila je zaručnica pjevača. Izvor navodi da se potom požalila kako mu je poslala nekoliko poruka na koje nije odgovoiro, pa je potpuno izgubila živce i pozvala taksi. 'Zapamtit će me, sad će vidjeti što ću mu napraviti', dramatično je rekla prije no što se uputila u obiteljski dom u Brestaču. Inače, par ima devetomjesečnog sinčića Alekseja. 

Magazin

Royals