Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

UNUTAR GODINU DANA 'Oba sina sam izgubila u sedmom mjesecu trudnoće'

Autor I.G.
Autor I.G.

Potresna ispovijest

Izvor: Instagram

Srpska folk pjevačica, 63-godišnja Vesna Zmijanac, koja iza sebe ima preko 30 godina pjevačke karijere, progovorila je o jednom od najtežih razdoblja u svom životu koji ju je obilježio, kako kaže, do kraja života. Naime, u svojoj autobiografiji 'Kad zamirišu jorgovani', Vesna je otkrila kako je u razdoblju od samo godinu imala dva spontana pobačaja, a oba su se dogodila kada je pjevačica bila u visokom sedmom mjesecu trudnoće u kojemu je, u oba slučaja, nosila dječake.

Scenu porođaja koji je iznenada i prijevremeno otpočeo, a potom se odvijao u garderobi iza pozornice, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu opisati čak ni danas

 'Naše prvo dijete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mjesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamjerite mi što tu scenu, porođaja koji je iznenada i prijevremeno otpočeo, a potom se odvijao u garderobi iza pozornice, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu opisati čak ni danas, kada je prošlo dosta vremena. Jer, to je jedan od onih bolova koji još boli, praznina koja još zjapi istom tamom, i kad god se toga sjetim (a sjećam se vrlo često), uvijek mi se utroba zgrči', započela je pjevačica koja je, priznaje, često sebe krivila za nemili događaj.

Još uvijek se ponekad zapitam čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo

 Međutim, njezinoj patnji nije bilo kraja te je već sljedeće godine ponovno proživjela istu strahotu. 'Vladino i moje drugo nesuđeno dijete, također sina, i također u sedmom mjesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još uvijek se ponekad zapitam čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo', potresno svjedoči u autobiografiji jedna od najpopularnijih pjevačica bivše države. U konačnici, dvije godine nakon drugog spontanog pobačaja, Vesna je postala majka djevojčice kojoj je nadjenula ime Nikolija, a danas je i sretna baka unučice Ree, Nikolijine trogodišnje kćerkice.

Najčitanije

Najnovije

loader