Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SPOJILA IH LJUBAV PREMA GLAZBI 'Osjetila sam kemiju u zraku'

Objasnili 'Cijenu prave ljubavi'

Izvor: Martina Cvek

Domaća glazbena scena bogatija je za još jedan ljubavni duet, i to Antonije Šole i pjevača grupe Vigor, Maria Rotha. Izgleda da je njih dvoje spojila ljubav prema glazbi. 'Obožavam muževan glas, to me osvaja na prvu. Volim kada tako duboki glas oboji svaku izgovorenu riječ, a i paše mi u mojim pjesmama. 'Ja sam zaljubljena u tvoj glas' - to je bilo prvo što sam mu rekla, osjetila se kemija u zraku, ispričala je kantautorica Antonija Šola o svom odnosu s kolegom Mariom Rothom, s kojim je taman uoči Valentinova snimila duet 'Cijena prave ljubavi'.

Ljubavni duet Antonije Šole i Maria Rotha
Izvor: YouTube

Antonija kaže da je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala 'Cijenu prave ljubavi' samo je i njega mogla zamisliti u duetu. 'Mario ima tu privlačnu energiju, imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena, kaže 40-godišnja pjevačica.

Njezin nježan i njegov snažan baršunasti glas upravo su simbolika nježne ženske, naspram moćne muške energije. U tom kontrastu, ali i u savršenom skladu, u ranjivosti i snazi je i čarolija ove pjesme i zato im je drago, kažu, da ju poklanjaju svojoj publici kao najljepši poklon za Valentinovo. 'Nove pjesme koje mi se ponude ne slušam samo ušima nego ih moram osjetiti i, metaforički, kožom. Ako se ne naježim, to nije pjesma za mene. Ta moja intuicija s godinama postaje sve jača, vjerujem svojem šestom čulu. Kolegica Antonija doista je jedan od velikih kantautora u zemlji i naša prva suradnja nije mogla bolje ispasti. Vjerujem da ću ovu njezinu pjesmu imati u repertoaru do kraja života', govori Mario Roth pjevač popularne grupe Vigor.

'To je život. Ne znaš što je sreća dok ne upoznaš tugu, a ne znaš što imaš dok ne izgubiš sve', zaključuje Antonija koja je i sama ovu ljubavnu priču proživjela. 'Cijena prave ljubavi' ljubavna je priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači.

Izbor Urednika

Royals