Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nakon epizode posvećene njemu, oglasila se majka preminulog 'farmera'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Najtužnija epizoda 'Ljubavi na selu'

Izvor: RTL

Josip Vodička, kandidat ovogodišnje sezone RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu', u 32. je godini iznenada preminuo krajem siječnja, prije emitiranja showa u kojem je tražio ljubav. Njemu u čast, u petak je na malim ekranima prikazano 'In memoriam' izdanje emisije, posvećeno ovom farmeru iz okolice Požege. U prikazanoj je epizodi dobro raspoloženi Josip otkrio kako se zaljubio, i to u 21-godišnju Martinu Serdar, inače kandidatkinju 20-godišnjeg Josipa Tratnjaka, koja je nakon priznanja prešla u Josipov 'tim'. Gledanje pokojnog sina na malim ekranima teško je palo Josipovoj obitelji, a njegova majka Ljiljana je za 24 sata ispričala kako su to podnijeli. 

Izvor: RTL

'Ovo je lijepa gesta od RTL-a, ali to je sve toliko bolno. Ne možete to shvatiti dok vam se to ne dogodi, ne želim nikom da izgubi dijete. 

Josip je bio tako dobar čovjek, to je grozno

  Jednostavno se ne mogu pomiriti s tim', u suzama je za naveden medij rekla njegova majka te dodala kako je njezin sin bio dobar čovjek da joj smeta što sada o njemu najviše govore oni koji su ga najmanje poznavali. 'Josip je bio tako dobar čovjek, to je grozno. Najbolje što je ostalo iza njega je njegovo dijete da nam bude utjeha u žalosti', rekla je Josipova majka. 

Izvor: RTL

Podsjetimo, Josip Vodička preminuo je krajem prošlog mjeseca, a tužnu je vijest potvrdio njegov otac. 'Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije', rekao je otac iznenada preminulog kandidata RTL-ova showa, koji je iza sebe ostavo sedmogodišnjeg sina, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom.

Najčitanije

Najnovije

loader