Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić: 'Dosad sam pjevao samo na feštama'

Autori A.S Autori M.A.

Progovorio o najnovijem angažmanu

 Izvor: Petar Glebov/PIXSELL

Uskoro započinje nova, šesta po redu sezona popularnog zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koja će gledateljima zasigurno donijeti pregršt nevjerojatnih transformacija te vrhunskih plesnih, ali i pjevačkih točki. Jedan od ovogodišnjih kandidata je bivši glumac i maneken, a sada fitness trener, 39-godišnji Mario Valentić koji je u razgovoru za Story.hr otkrio što mu je prošlo kroz glavu kada su ga pitali za sudjelovanje u showu, strahuje li od pjevačkog dijela te koga potajno priželjkuje imitirati.

'Razmišljao sam o tome hoću li imati vremena za vrijeme trajanja showa za svoj privatan život i ostale aktivnosti. Kada su mi objasnili da ću imati vremena, onda sam odlučio pristati na sudjelovanje, a naravno, kada sam bio

Nije me strah ničega, samo se nadam da gljiva neće biti otrovna

 primljen u show bio sam jako sretan i zahvalan', poručio je Mario koji kaže da je i prije imao iskustva u imitiranju drugih, ali nikada na ovaj način. 'Naime, već sam prije sudjelovao na audicijama za 'Tvoje lice zvuči poznato', pa ovo nije prvi put da su me zvali, ali prije nisam prolazio. Tako da sam tada morao nekoga imitirati, ali do sada značajnijih imitacija nije bilo', rekao je 39-godišnjak pa dodao da u ovom trenutku još uvijek nije siguran koga bi od poznatih najbolje mogao 'skinuti'.

Iako iskustva u pjevanju, kako kaže, ima samo na feštama, Mario je još jednom demonstrirao natjecateljski duh te poručio da mu je to dodatni motiv. 'Nije me strah pjevačkog dijela jer se onda ne bih ni prijavio za sudjelovanje u showu. To mi je najveći izazov, nemam iskustva u tome, ali to me i veseli što ću na neki način 'zaroniti' i u to područje i saznati nešto o pravilnijem korištenju glasa i sigurno bolje pjevati nego u početku showa', iskren je bio fitness trener.

Unatoč činjenici što zvijezde na kraju svake epizode dodjeljuje tzv. gljiva i to slučajnim odabirom, Mario se nada da će mu ona na biti blagonaklona. 'Zapravo bih volio kroz 13 epizoda dobiti raznoliko. Neka bude i domaće i strano, ali i muško i žensko. Najviše bi me to radovalo. Kada imam prilike sudjelovati da bude što različitije. Nije me strah ničega, samo se nadam da gljiva neće biti otrovna', rekao je kroz smijeh te dodao kako njegovo oduševljenje dijele i njegovi najbliži. 'Članovi obitelji su mi rekli da im je baš drago što sam odabran te da se vesele i da će me gledati svakog vikenda', zaključio je Mario.

Magazin

Royals