Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzbuđeni domaći glazbenik u 'sedmom nebu' zbog priznanja

Svaka mu čast

 Izvor: Story

Frontmen skupine Latino, 63-godišnji glazbenik Željko Krušlin Kruška u više od četrdeset godina karijere objavio je niz hitova, od kojih je zacijelo najpoznatiji 'Divno je biti nekome nešto'. Iako je za života primio brojna glazbena priznanja, pjevač je ovih dana osobito ponosan i sretan zbog prve književne nagrade koju je osvojio. U prostorijama Hit Recordsa, naime, uručena mu je nagrada 'Zvonimir Golob' za najljepšu neobjavljenu ljubavnu pjesmu, a svečanost je uveličala i Željkova prijateljica, 56-godišnja glumica Anja Šovagović.

 'Teret talenta je težak, ali je tvoj. Ne razumije onaj kojeg nije uhvatila ta strast i tko nema takvu strast. Zato nam je čast da imamo takvog člana koji je napisao neke pjesme koje su abeceda hrvatske zabavne glazbe!' Hvala Anti Pecotiću na lijepim riječima i hvala svima koji su mi 'čuvali leđa' danas na dodjeli moje prve književne nagrade 'Zvonimir Golob', napisao je glazbenik uz fotografiju uručenja nagrade, a na svom Instagram storyju nekoliko fotografija sa svečanosti podijelila je i Anja Šovagović. Željkov uspjeh, s pjesmom 'Romanca', tim je veći jer je 'izboren' u međunarodnoj konkurenciji od 187 radova pristiglih iz Hrvatske, BiH, Makedonije, Austrije, Kanade, Australije.

 Izvor: Instagram screenshot

Podsjetimo, prije godinu dana Željko je dobio novo unuče. Njegov sin, 30-godišnji košarkaški reprezentativac Filip Krušlin i rukometašica Iva Milanović Litre postali su roditelji sinčića Luke i razveselili su cijelu obitelj dječjim plačem. Uzbuđeni djed tada je za Story ekskluzivno otkrio da do zadnjeg trenutka nije bio siguran kojeg će spola biti dijete. 'Ako je suditi po mom iskustvu, tko zna koji je spol. Meni su dvaput pogreško rekli: za Filipa su rekli da će biti žensko, a za Editu da će biti muško. Zato pušem i na hladno. Dok ne vidim, ne vjerujem. No potpuno mi je svejedno, samo želim da je zdravo. Nisam od onih koji žele muško po svaku cijenu. Osim toga, ispostavlja se da su kćeri puno brižnije od sinova, ostanu uz roditelje, brinu se o njima. Nije pravilo, ali je češći slučaj', rekao je tada Željko, kojemu je Luka drugi unuk.

 Izvor: Story arhiva

Kao mladić, pjevač je dobio izvanbračnu kćer Ivanu koja je udana za Marka Viduku, nekadašnjeg kapetana australske nogometne reprezentacije i bivšeg igrača Dinama. 'Neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme', rekao je još prije za Story.

Magazin

Royals