Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kći Stevena Spielberga postaje zvijezda filmova za odrasle i striptizeta

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

'Tata, moram ti nešto reći'

Izvor: Profimedia

Posvojena 24-godišnja kći legendarnog filmskog redatelja Stevena Spielberga rekla je tati vijest koju sigurno nije lako primio, a to ja da postaje glumica u filmovima za odrasle, dok uz to namjerava postati i striptizeta, javlja The Sun. Mikaela Spielberg, koju su Steven i njegova supruga Kate Capshaw posvojili kao bebu, ispričala je da je već počela producirati solo pornografske uratke i kaže kako bi se voljela zaposliti kao plesačica u striperskom klubu kad stekne licencu za seksualnu radnicu.

 Mikaela sa svojim roditeljima redovito razgovara, a vijest im je vijest priopćila za vikend preko FaceTimea. Reagirali su zaintrigirano, kazala je, ali nisu bili uznemireni. Opisala je sebe kao 'seksualno biće' i rekla da se umorila od nemogućnosti kapitalizacije svog tijela. 'I iskreno, stvarno sam se umorila od toga da mi govore da mrzim svoje tijelo. I dojadilo mi je raditi svakodnevni posao na način koji me ne ispunjava', pojasnila je. Mikaela živi u Nashvilleu i kaže kako se nada da će joj nova karijera pomoći da postane financijski neovisna o svojim holivudskim roditeljima.

 No iz poštovanja prema 47-godišnjem zaručniku Chucku Pankowu koji je podržava u ambiciji, rekla je kako se ne planira seksati ni s kime pred kamerama, već da će samo snimati fetišističke uratke. Odabrala je nastupati pod nadimkom Sugar Star, a već je objavila nekoliko snimki na PornHubu, no odlučila ih je privremeno skinuti dok se ne odobri njena prijava za dozvolu seksualne radnice u Tennesseeju.

 Mikaela je rekla da je odrastanje u slavnoj obitelji imalo svojih izazova, ali i prednosti. Odnos s roditeljima sada opisala je kao dobar i rekla kako se nada ga njezina nova karijera neće narušiti.

Najčitanije

Najnovije

loader