Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hana Rodić priznala što je sve na sebi promijenila

Autor H.P
Autor H.P

O estetskim zahvatima

Izvor: Instagram

Influencerica i make-up umjetnica, 22-godišnja Hana Rodić, par se dana odmarala od društvenih mreža, no, čim se vratila, odlučila se odužiti svojim pratiteljima javljanjem uživo na Instagramu te odgovaranjem na njihova mnogobrojna pitanja. Mnoga su pitanja bila vezana uz njezine plastične operacije, no, nije se suzdržavala odgovoriti na njih.

Hana Rodić Izvor: Instagram

Priznala je da je izvadila filera iz usana u koje je stavljala hijaluron, a da je od plastičnih operacija jedino povećala grudi. S obzirom da je Hana bila kandidatkinja prve sezone showa, 'Gospodin savršeni', pitanja o njezinom 39-godišnjem dečku Goranu nisu nedostajala. 'Goran je trenutno na snimanju, super mu je i ništa mu ne fali', odgovorila je. Dodala je da su u Njemačkoj jer Goran tamo ima više posla, a da ona svoj posao može raditi bilo gdje u svijetu.

Hana Rodić Goran Jurenec Izvor: Instagram

Mladu Zagrepčanku u istom su prijenosu upitali razumije li njemački jezik te kako se snalazi sa svime u Njemačkoj, točnije, u Berlinu u kojemu već neko vrijeme boravi s Goranom. Odgovorila je kako joj se njemački jezik uopće ne sviđa, no, polako ga uči. Na pitanje kako provodi svoje slobodne vrijeme, Hana je odgovorila: 'Volim upaliti Netflix i biti doma s Goranom, to me opušta'.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije