Legendarni domaći violončelistički dvojac, 32-godišnji Luka Šulić i 33-godišnji Stjepan Hauser, poznati i kao 2Cellos, našli su se u problemima. Točnije, 'preimenovani' su, a pa se sada umjesto 'Dva čela', nazivaju '2Seljos', prenosi Jutarnji list.

Naime, na jednom od najvećih streaming servisa, Amazonu Prime, njihova dva koncerta koja se nalaze u Amazonovoj ponudi, mogu se pronaći i pogledati pod spomenutim, ne baš tako laskavim nadimkom. Iako se na prvu tako čini, nije riječ o šali, niti o parodiji, već o ozbiljnoj pogrešci ovog renomiranog servisa. S obzirom na svjetsku slavu, ovi su violončelisti tijekom karijere naviknuli na razne internetske probleme, na račun kojih se ponekad i sami šale. Upravo 'nadimkom' '2Seljos' sami sebe ponekad nazivaju na koncertima, stoga se pretpostavlja da je pogreška proizašla upravo odavde.  

'To nam se stalno događa, netko takve stvari stavlja na internet bez ikakve autorizacije i onda to moramo skidati preko naše izdavačke kuće, Sony. Bilo je tu, osim snimki i krivih naziva i lažnih knjiga, izmišljenih priča. Ovo nas nije posebno potreslo, jedino što opet moramo javljati Sonyju da to ukloni. Moram napomenuti da sve što ne dolazi od nas službeno nije relevantno, ali teško da na to možemo utjecati. Ipak, čudi me iznova da se takve stvari događaju na tako ozbiljnom streaming servisu', rekao je Stjepan Hauser.