Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumica o kilogramima nakon porođaja: 'Stajala sam pred ormarom i plakala'

Iskrena

 Izvor: Story

Američka glumica, 45-godišnja Drew Barrymore ponosna je majka dviju djevojčica, sedmogodišnje Olive i dvije godine mlađe Frankie, koje ima u braku s bivšim suprugom Willom Kopelmanom. No, u trudnoćama je glumica 'nakupila' višak kilograma, a o svome tijelu i prihvaćanju same sebe otvoreno je progovorila na društvenim mrežama. Na Instagramu je, naime, podijelila fotografiju trudne sebe, staru nekoliku godina, te onu novijeg datuma.

'Vožnja je to na vrtuljku mog tijela koja mi je najveći izazov, ali u konačnici se isplatilo. Imam dvoje predivne djece', napisala je Drew Barrymore i dodala: 'Najvažnija uloga u mom životu i na ovom svijetu je da budem tu za njih. Pravo je čudo da sam dobila ove dvije djevojčice, stoga što god mi moje tijelo nakon toga daje, nema problema', dodala je. No, iako ju većina ljudi smatra pravom ljepoticom, Drew nije uvijek imala samopouzdanja te je kroz godine često vodila bitku s kilogramima. 

Bilo je trenutaka kada sam znala stajati ispred ormara i plakati

  'Bilo je trenutaka kada sam znala stajati ispred ormara i plakati. Mrzila sam se odijevati, jednostavno se nisam osjećala dobro. Trebalo mi je puno da se spremim i izgledam pristojno. Bilo je potrebno početi pravilno se hraniti, ali i 'ubiti' se od vježbanja. Stoga ne dajte se zavarati kada vidite mršave žene odmah nakon poroda', priznala je u spomenutoj objavi.

'Nemojte se nikada uspoređivati sa ženama u časopisima i na crvenim tepisima. Ako izgledam pristojno nakon što sam rodila dvoje djece, vjerujte mi, itekako sam se naradila za to, a to možete i vi! Znajte da vam to može donijeti i mnogo tuge, osobito s hranom, no kod mene više ni to ne vrijedi jer sam našla - balans', zaključuje glumica.

Magazin

Royals