Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKVA POGREŠKA Pogrešno tetovirao ime vlastitog sina, a sada ga ispravlja

Upozorili ga obožavatelji

 Izvor: profiemdia

Britanski glumac, 43-godišnji Orlando Bloom nedavno se na svom Instagram profilu pohvalio novom tetovažom kojom je namjeravao odati počast devetogodišnjem sinu Flynnu Christopheru kojeg je dobio u braku sa supermodelom Mirandom Kerr. Naime, glumac je odlučio biti inovativan pa je ime sina napisao u Morseovoj abecedi, no dobra ideja neslavno je propala što su brzo istaknuli Orlandovi obožavatelji.

'Ako je ovo Morseova abeceda, a htio si da piše Flynn, moram ti reći da imaš grešku na njoj", na što se nadovezao još jedan komentator. 'Ovo je jako lijepa ideja i tetovaža predivno izgleda, ali ako se uistinu radi o Morseovoj abecedi, na ruci ti piše Frynn' pojasnili su svojevremeno pratitelji, a sada se čini kako je glumac pročitao te komentare i odlučio nešto poduzeti da ispravi nastalu situaciju.

 Izvor: profiemdia

'Konačno sam uspio. Ne znam kako sam uopće uspio napraviti takvu grešku', zapitao se Orlando pa dodao kako barem zna napisati ime svog psa čije si je ime također tetovirao na podlaktici. Podsjetimo, glumac je u siječnju 2011. godine postao otac malenog dječaka, no od njegove majke, Mirande Kerr se razveo dvije godine kasnije. Ipak, sreću u ljubavi pronašao je sa 35-godišnjom američkom pjevačicom, Katy Perry za koju se zaručio u veljači prošle godine.

Tagovi

Magazin

Royals