Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' zaplakala u emotivnoj objavi

Autor M.A.
Autor M.A.

Nije joj bilo lako

Izvor: Instagram

Nina Martina Korbar jedna je od onih bivših kandidata showa 'Život na vagi' koji su u potpunosti promijenili svoj život i nastavili transformaciju i nakon izlaska iz kuće. Ova 27-godišnjakinja bila je kandidatkinja treće sezone spomenutog showa, a od tada ne prestaje oduševljavati svakodnevnim napretkom. No, nedavno je ipak željela skrenuti pažnju pratitelja i na nešto manje lijep aspekt odrastanja - vršnjačko nasilje.

'S obzirom da sam i sama bila žrtva vršnjačkog nasilja, mogu vam reći iz vlastitog primjera da je to i dan danas ostao jedan od najgorih perioda u mom životu. Vršnjačko nasilje može ostaviti ne samo fizičke nego i psihičke posljedice na djetetu koje ga proživljavala i zato ovim putem pozivam sve roditelje i druge odrasle osobe da ovom pitanju pristupimo ozbiljno', napisala je Nina te istaknula da se cijeli život susretala s neugodnim komentarima na račun svoje debljine.

'Zajedno trebamo pokazati djeci koji je pravi put i način za rješavanje problema, ali i izražavanje mišljenja ili stavova. Vršnjačko nasilje može obilježiti djetetov život i ostaviti na njoj ili njemu velike posljedice. Vjerujte mi, grozno je kad se kao dijete osjećaš izolirano, maltretirano, neprihvaćeno i kad počneš prebacivati krivnju na sebe jer jednostavno ne možeš shvatiti zašto te druga djeca ismijavaju i vrijeđaju, a sve što želiš je biti prihvaćen i normalan', nastavila je bivša natjecateljica showa 'Život na vagi'.

Iako je danas potpuno nova osoba, posljedice koje je odrastanje na nu ostavilo su i dalje vidljive što je i sama pojasnila. 'Suze su krenule same od sebe. sva ta sjećanja su ponovno izašla van. Djeca zaslužuju biti nasmijana i bezbrižna. Prošlo je skoro 14 godina... Danas sam druga osoba, snažnija, samouvjerena i sretnija, ali emocije i ta sjećanja su još uvijek u meni u zato molim vas da i vi budete dio ove priče i da smo svi zajedno protiv vršnjačkog nasilja', zaključila je Nina Martina za kraj.

Najčitanije

Najnovije

loader