Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

KRALJICA I APARATIĆ Elizabeta II otkrila zanimljivost o sebi

Autor A.S.
Autor A.S.

'Bilo je to davno'

Izvor: Profimedia

Tijekom posjeta Dentalnoj bolnici u Londonu, kraljica Elizabeta II otkrila je jednu zanimljivost o sebi. Dok je govorila djeci o važnosti brige o dentalnom zdravlju, 93-godišnja kraljica je priznala kako je i ona imala 'žice'. 

kraljica elizabeta Izvor: Profimedia

'Nosila sam aparatić, nasreću, bilo je to jako davno', poručila je desetogodišnjaku kojem je u tom trenutku zubar namještao njegov aparatić. 'Mislim da ga, na kraju, vrijedi nositi', uvjeravala. 

Nadalje, posjetila je i dio u kojem se nalaze djeca s drugim aparatićima. Upoznala je djevojčicu Lily koja ima dva slušna aparata. Kraljici je bilo drago čuti kako je djevojčici jako popravljen sluh. 'To je jako dobro. Mislim da je svijet pun zvukova koje vrijedi čuti', rekla je. 

Lilly joj je odgovorila kako 'svake godine organizira 'rođendansku' zabavu na datum dobivanja pomagala te da tada proslave njezin sluh', na što joj je kraljica odgovorila kako je to divna ideja. 

kraljica elizabeta Izvor: Profimedia

Iako je ovo dosta teška godina za kraljicu, čini se, kako veselje pronalazi u obilasku stanovnika svoje monarhije. S druge strane, njezin maleni praunuk Archie, kao i unuk princ William sa suprugom Meghan Markle, borave na drugo strani svijeta - u Kanadi. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader