Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Suzana Mančić o suprugu: 'Ponekad se pitam znači li to da ga ne volim'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Otvoreno priznala

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka bivše države, 63-godišnja Suzana Mančić, 2018. je godine nakon 17 godina veze, izrekla sudbonosno 'da' grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu. Međutim, zanimljivo je da supružnici ne žive pod istim krovom, odnosno svoj brak 'održavaju - na relaciji Srbija-Grčka. Kako to funkcionira te je li njezin dragi ljubomoran, Suzana je otkrila za Kurir. 

'Sada me Simica može pustiti gdje hoće. Kada negdje idem, on ima povjerenja u mene, a i u moje prijateljice. Iako ih on ne može birati, one su zaista sjajne i znamo se lijepo provesti. On zna da uvijek znamo gdje smo, što smo i koliko je sati', otkrila je ova 63-godišnjakinja pa dodala: 'Ni ja nisam ljubomorna. Jednostavno, od toga sam 'operirana' i nekada se zapitam je li moguće da nisam ljubomorna i znači li to da ga ne volim. Ali ne, znam voljeti s punim povjerenjem, sve dok to povjerenje ne izigraš. Nikada nisam provjeravala nečiji telefon, nečiji notes i džep. Tko traži vraga, naći će ga! Što sad, da tražim iglu u plastu sijena...', zaključuje Suzana. 

Inače, Suzana je svojedobno priznala kako, unatoč željama supruga da se preseli kod njega u Atenu, ne želi napustiti Beograd. 'Simica me stalno tjera da se preselim u Grčku. Nisam ni razmišljala o tome jer sam vezana za Beograd. Sve mi je ovdje. Nekretnine, moje kćerke Teodora i Natalija, karijera, ma sve! Ne bi mi smetalo da budem skroz anonimna žena u nekom drugom gradu, ali sam ovdje 'svoja na svome'. Odgovara mi kada me prepoznaju ljudi na ulici i udijele kompliment', ispričala je tada Suzana. 

Najčitanije

Najnovije

loader